Apple a lansat actualizările firmware 7.6.7 și 7.7.7 pentru stațiile de bază AirPort

2
352

Odată cu primele versiuni beta publice de iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6, compania Apple a mai publicat două actualizări pentru câteva dintre stațiile sale de bază (router-ele) AirPort. Potrivit companiei americane, actualizările vin să corecteze unele erori și să îmbunătățească stabilitatea și performanțele acestor produse, după cum vom vedea ceva mai jos.

Utilizatorii care dețin cele mai recente stații de bază AirPort Extreme și Time Capsule – modelele cu Wi-Fi 802.11ac – vor putea să actualizeze firmware-ul lor la versiunea 7.7.7. Utilizatorii care dețin însă o stație de bază Wi-Fi 802.11n, inclusiv modelele anterioare de AirPort Extreme, Time Capsule și chiar cel mai recent model de AirPort Express, vor putea să le actualizeze la versiunea 7.6.7.

Indiferent de dispozitivul AirPort pe care îl ai, actualizările 7.6.7 și 7.7.7:

  • Corectează o eroare care putea opri comunicarea dintre clienții din aceeași rețea
  • Îmbunătățește performanța cu o rețea vizitator extinsă
  • Adresează posibile conflicte de denumire cu Bonjour Sleep Proxy

Actualizările la cel mai recent firmware le sunt recomandate tuturor utilizatoriilor care folosesc o stație de bază AirPort 802.11n sau 802.11ac. Pentru a le realiza va trebui să folosiți utilitarul AirPort ce vine preinstalat în OS X și poate fi descărcat pe iPhone sau iPad de pe App Store (link direct). Aici va trebui să selectați stația de bază, apoi să apeși pe Actualizează (notă: în timpul procesului de actualizare, dispozitivul AirPort și serviciile sale vor fi indisponibile).

2 COMENTARII

  1. Oare va functiona mai bine airport time capsule?Cu ppoe de la rds este dezamagitor ca viteza fata de un d-link dir850l pe care am dat 180 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.