De Ziua Pământului, Apple ne arată într-o reclamă de ce este bine să folosim iMessage

0
440

Astăzi este Ziua Pământului, motiv pentru care compania Apple a publicat o nouă reclamă intitulată „Energie Regenerabilă / Renewable Energy”, ce are în centru numai aplicația Mesaje de pe iPhone și iPad. Spotul publicitar cu durata de nici un minut ne explică modul în care toate mesajele trimise și primite de utilizatori prin iMessage trec prin centrele Apple de date care sunt alimentate doar cu energie verde (produsă de soare, apă și vânt).

În cadrul reclamei, Apple susține că din moment ce tehnologia din spatele iMessage-urilor este verde și deci prietenoasă cu mediul, utilizatorii îi vor arăta iubire Pământului de fiecare dată când folosesc serviciul. După numeroase texte și Emoji-uri folosite pentru a exprima mesajul, la final, din spatele planetei răsare sigla Apple cu frunză verde (decorată așa pentru a celebra Ziua Pământului).

În 2013, compania Apple a anunțat că centrele sale de date din SUA utilizau energie regenerabilă în proporție de 100%. La nivel global, în prezent, 93% dintre centrele Apple sunt alimentate cu astfel de energie, procentul urmând a crește anual până la atingerea obiectivului îndrăzneț al companiei americane.

Apple a început să celebreze Ziua Pământului încă de săptămâna trecută, actualizându-și sigla în magazinele sale și oferindu-le angajaților tricouri verzi. De asemenea, compania americană a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru WWF pe App Store, iar pe Apple Music a introdus zilele trecute o serie de liste de redare a căror temă este Mama Natură.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.