Calendars 5 este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
738

Într-o zi frumoasă pe care Pământul ne-o oferă cadou cu ocazia zilei sale, Apple a decis să le facă o surpriză plăcută utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Compania americană a actualizat pagina cu Recomandări a App Store și chiar dacă în cea mai mare parte a păstrat categoriile cu aplicații și mesajele de susținere a planetei, ea a anunțat o actualizare în promoția aplicația săptămânii, pe care o oferă gratuit utilizatorilor de iPhone și iPad. Iar după săptămâni în care a oferit gratis numai jocuri, acum a venit din nou vremea unei aplicații utilitare extrem de apreciată de cei care o folosesc.

Dezvoltată de către Readdle (cei din spatele grozavei aplicații pentru scanat documente; Scanner Pro), Calendars 5 este titlul oferit de Apple gratis în următoarele șapte zile și vorbim probabil despre una dintre cele mai bune aplicații de calendar pentru iOS. Fiind de ceva vreme la a cincea versiune majoră, în care dezvoltatorul și-a reimaginat complet cum ar trebui să funcționeze o aplicație de calendar pentru iPhone și iPad, Calendars 5 va primi probabil cât de curând o nouă actualizare în care va fi din nou schimbată din temelii, ceea ce ar trebui să îți ofere din start încă un motiv să o descarci.

Iar dacă disponibilitatea gratuită și actualizarea majoră iminentă nu te-au convins, atunci trebuie să știi despre Calendars 5 că este o aplicație inteligentă de administrare a evenimentelor și sarcinilor, pe care le va afișa într-o interfață elegantă și intuitivă, ce pune accentul în primul rând pe vizualizarea rapidă a ceea ce te așteaptă în ziua sau orele următoare. Calendars 5 afișează evenimentele și sarcinile viitoare în vizualizările Zi, Lună și An, funcționează atât online, cât și offline, permite crearea de invitații, adăugarea de evenimente care se repetă și mementouri sau alerte pentru ele, precum și crearea intuitivă de evenimente printr-o simplă atingere, mutarea evenimentelor sau sarcinilor prin „trage” și „lasă”, glisarea pentru schimbarea zilelor și săptămânilor, și revenirea la Azi printr-o simplă atingere de ecran.

În plus, aplicația permite crearea de evenimente prin limbaj natural (introducând texte cum ar fi „Întâlnire cu John la Starbucks duminică) și îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a organiza, urmări și îndeplini sarcinile. Ea este foarte bine optimizată pentru tabletele iPad, unde va beneficia de fiecare inch de pe ecranul lor și se laudă cu o bună integrare atât a datelor din aplicațiile preinstalate Calendar și Mementouri, cât și a celor din Google Calendar.

Ținând cont de ocazia destul de rară de a descărca această aplicație gratis, merită să o faci pentru a vedea dacă se pliază mai bine nevoilor tale decât aplicația/aplicațiile de calendar și mementouri pe care o/le folosești în prezent.

Calendars 5 este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, putând fi descărcată de toți utilizatorii ale căror dispozitive rulează minimum iOS 8. Dimensiunea aplicației este de 37,4 MB.

  • Calendars 5 pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 6,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 29 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.