Apple serbează Ziua Pământului cu o serie de liste de redare Apple Music

0
562

Încă de săptămâna trecută, compania Apple a început să serbeze Ziua Pământului, schimbându-și culoarea în care este iluminată o parte din sigla sa, oferindu-le angajaților noi tricouri și lansând pe App Store inițiativa „Aplicații pentru Pământ” cu scopul strângerii de fonduri pentru WWF.

Astăzi a mai găsit o modalitate de celebrare a Zilei Pământului, care va avea loc vineri, pe 22 aprilie, introducând pe Apple Music o serie de liste de redare inspirate de natură. În momentul de față sunt disponibile cinci liste de redare.

Mai jos sunt disponibile listele de redare și descrierile lor. Fiecare dintre acestea cuprind între 22 și 25 de melodii, pentru toate gusturile.

  • Celebrating Mother Earth – De la soare și cer la mări și copaci, muzicienii aduc un omagiu lumii naturale în acest set de acorduri optimiste. Melodiile incluse provin de la artiști precum The Beatles, Coldplay, U2, Peter Gabriel, Michael Jackson, John Denver, și Cat Stevens.
  • Power Off – Acorduri de relaxare, contemplative pentru atunci când vine vremea să te odihnești. Melodiile incluse provin de la artiști precum Bruno Mars, Rihanna, Coldplay, Ed Sheeran, Sia, Adele, Maroon 5, Ryan Adams și Alicia Keys.
  • From the Roots – Rustic. Natural. Acustic. Atemporal. Chefuiește pe acest mix de melodii clasice, de la cei mai emblematici artiști rock și chitarele lor acustice. Melodiile incluse în această listă provin de la artiști precum Fleetwood Mac, Bob Dylan, The Rolling Stones, Bon Iver, Nirvana, Bruce Springsteen și The Who.
  • Recycle: Covers – Totul merge bine atunci când acestor acorduri legendare le este oferită o atingere nouă. Melodiile incluse în această listă provin de la artiști precum The White Stripes, David Bowie, Adele, Johnny Cash, Yo La Tengo, Saint Etienne ș Smashing Pumpkins.
  • Amor a La Naturaleza – Ce mod mai bun de a aduce un omagiu lumii naturale decât cu melodii care celebrează minunea din jurul nostru? Cu ocazia Zilei Pământului, acești artiști electici, electrizanți de muzică alternativă latină vor face doar asta. Melodiile incluse în această listă provin de la artiști precum Alex Ferreira, Ana Tijoux, Ekhymosis, Nicola Cruz, Astro, Bomba Estéreo, and Chancha via Circuito.

Toate cele cinci liste de redare Apple Music sunt disponibile pentru abonații Apple Music și pot fi accesate din secțiunea Noutăți sau urmând linkurile de pe titlurile lor, mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.