Acasă Aplicații și jocuri Apple a publicat o pagină web care te ajută să creezi aplicații...

Apple a publicat o pagină web care te ajută să creezi aplicații grozave pentru App Store

0
2681

Odată cu anunțul privind WWDC 2016, compania Apple a actualizat de dimineață portalul web adresat dezvoltatorilor, cu scopul de a adăuga o nouă secțiune intitulată „Creare aplicații grozave pentru App Store”. Aceasta are rolul de a ajuta dezvoltatorii să își crească afacerile proprii și să atragă mai mulți utilizatori cu aplicațiile lor.

Compania americană le oferă dezvoltatorilor resurse utile pentru proiectarea aplicațiilor, instrucțiuni App Store, unelte pentru trimiterea de aplicații și o secțiune cu perspective ale dezvoltatorilor, care include povești venite de la persoane din industrie ce au reușit să creeze aplicații de succes.

App Store face simplă pentru utilizatorii din întreaga lume descoperirea, descărcarea și delectarea cu aplicațiile voastre. Crește-ți afacerea cu resurse create pentru a te ajuta să construiești aplicații grozave și să aduni mai mulți utilizatori.

Câteva dintre secțiunile adăugate pe noul portal App Store au existat în trecut – cum ar fi cele cu linia directoare și instrucțiunile pentru trimiterea unei aplicații spre publicare pe App Store -, dar ele pot fi de acum mult mai ușor descoperite, fiind afișate într-o manieră logică.

Caracteristica „Proiectare” de pe noul portal, spre exemplu, strânge o serie de informații disponibile deja și adaugă o serie de date noi. Ea prezintă dezvoltatorilor cele mai bune metode de alegere a categoriilor potrivite pentru aplicații și de prezentare a lor așa încât să fie ușor de descoperit, precum și calitățile pe care ar trebui să le întrunească. De asemenea, pe această pagină le sunt oferite dezvoltatorilor modele de afaceri ideale, sfaturi pentru includerea de abonamente sau adoptarea sistemului „freemium”, indicații de folosire a analiticelor pentru marketing și atragere a utilizatorilor cu actualizările aplicațiilor.

Pagina Perspective dezvoltatori include poveștile de succes ale unor dezvoltatori, cum ar fi cei din spatele Seriously, Grailr, Evernote și Smule, acoperind totul de la crearea unei aplicații pentru Apple Watch, la construirea unui brand pe rețelele sociale.

Puteți accesa noul portal la această adresă: https://developer.apple.com/app-store/.

NICIUN COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.