Apple a publicat watchOS 2.2.1 beta 2 pentru Apple Watch

0
267

Alături de OS X 10.11.5 beta 2 și de iOS 9.3.2 beta 2, compania Apple a mai lansat miercuri seara și cea de-a doua versiune beta de watchOS 2.2.1. Această actualizare le este oferită numai dezvoltatorilor, cu scopul de a o testa, și sosește la două săptămâni distanță de prima versiune beta de watchOS 2.2.1.

Instalarea noului watchOS 2.2.1 pe un Apple Watch poate fi efectuată de către dezvoltatori prin intermediul aplicației Watch de pe iPhone, accesând General>Actualizare software. Totuși, pentru descărcarea ei  este necesar ca Apple Watch-ul să aibă minimum 50% baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea unui dispozitiv iPhone asociat cu iOS 9.3.2 beta.

Noutățile aduse de noul watchOS 2.2.1 beta 2 sunt necunoscute în momentul de față, dar așa cum nici în prima versiune beta nu au fost descoperite caracteristici noi și importante, este foarte probabil ca ele să nu existe nici în aceasta. Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, noua versiune se concentrează pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

watchOS 2.2.1 succede watchOS 2.2, care a reprezentat a doua actualizare majoră adusă watchOS 2, de la lansarea acestei versiuni din toamna anului trecut. watchOS 2.2 introducea, printre altele, mai multe caracteristici noi pentru aplicația Hărți și posibilitatea de a conecta mai multe ceasuri la un singur iPhone.

Notă: Dacă ai instalat watchOS 2.2.1 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.