Apple a lansat OS X 10.11.5 beta 2 pentru dezvoltatori

0
347

Alături de iOS 9.3.2 beta 2, compania Apple a lansat astăzi și cea de-a doua versiune beta de OS X 10.11.5 El Capitan. Vorbim despre o actualizare adresată momentan numai dezvoltatorilor de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center, ce sosește la două săptămâni distanță de primul OS X 10.11.5 beta.

OS X 10.11.5 beta 2 poate fi descărcat de dezvoltatori de pe Mac App Store>Actualizări. Această versiune momentan nu este disponibilă pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta, însă urmează ca în orele sau zilele următoare să fie lansat noul build 15F24b și pentru ei.

Aparent, OS X 10.11.5 El Capitan este o actualizare a sistemului de operare concentrată pe corecturi de probleme, îmbunătățiri în privința performanțelor și a securității. În prima versiune beta a acestei actualizări nu au fost descoperite caracteristici noi sau cine știe ce modificări și este foarte probabil ca ele să lipsească și din beta 2 – Apple oricum nu menționează nimic interesant în notițele lansării.

OS X 10.11.5 succede OS X 10.11.4, o actualizare lansată pe 21 martie, ce introducea câteva caracteristici noi, minore (poate cele mai importante erau cele introduse pentru Notițe), și numeroase corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri pe alocuri. Data lansării versiunii finale a acestei actualizări de OS X este necunoscută în momentul de față.

Notă: Dacă ai instalat OS X 10.11.5 beta 2 pe computerul tău și ai descoperit noutăți, anunță-ne printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.