Apple a lansat iOS 9.3.2 beta 2 pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1274

Compania Apple a lansat miercuri seară cea de-a doua versiune beta de iOS 9.3.2 pentru dezvoltatorii de aplicații, actualizarea venind la exact două săptămâni distanță de prima versiune beta a iOS 9.3.2 și la aproximativ trei săptămâni distanță de ultima versiune publică de iOS, 9.3.1. Noul build de iOS nu este însă disponibil momentan pentru utilizatorii înscriși în programul public de testare a versiunilor noi de iOS – Apple Software Beta.

iOS 9.3.2 beta 2 poate fi descărcată de către dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS.

Potrivit notițelor lansării trimise de către Apple, iOS 9.3.2 este o actualizare concentrată pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Ea are rolul de a înlătura problemele ce au fost descoperite de către utilizatori începând cu iOS 9.3 (sau chiar în versiuni anterioare) și de a aduce optimizări acolo unde mai este loc de așa ceva.

Prima versiune beta a iOS 9.3.2 venea cu câteva corecturi și îmbunătățiri, cea mai importantă fiind îmbunătățirea performanțelor iPhone 6s Plus la utilizarea 3D Touch în orientarea vedere. Noutățile din iOS 9.3.2 beta 2 vor fi prezentate mai jos.

iOS 9.3.2 succede iOS 9.3.1, o actualizare de iOS lansată de către Apple luna trecută, cu scopul de a îndepărta o eroare importantă a linkurilor universale, ce provoca închiderea subită sau blocarea unor aplicații, inclusiv Safari sau Mail, la accesarea unor linkuri. Acea eroare apăruse sau era mai degrabă agravată de iOS 9.3, o actualizare mult așteptată ce a introdus o serie de caracteristici importante, printre care se numără Night Shift, parole pentru Notițe, și multe, multe altele. Totodată, această actualizare introducea o serie de erori, pe care Apple se străduie acum să le corecteze, pe baza feedbackului primit din partea utilizatorilor. Aparent, iOS 9.3.2 are rolul de a corecta problemele semnalate de utilizatori în iOS 9.3.

iOS 9.3.2 beta 2 – iată tot ce aduce nou

  • Night Shift și mod Consum redus în același timp: potrivit dezvoltatorilor, iOS 9.3.2 restaurează o caracteristică dorită de către utilizatori – folosirea simultană a Night Shift și a modului Consum redus pe iPhone. În primele versiuni beta de iOS 9.3 acest lucru era posibil, însă odată cu iOS 9.3 beta 4, activarea Night Shift nu a mai devenit posibilă, atât timp cât modul Consum redus era pornit. De îndată ce a eliminat această posibilitate, dezvoltatorii și utilizatorii i-au cerut companiei Apple să o restaureze, însă aceasta se încăpățâna să înlăture până și erorile ce permiteau activarea simultană a celor două caracteristici. Din fericire, începând cu iOS 9.3.2 beta 2, folosirea Night Shift cu modul Consum redus activ pe iPhone este din nou posibilă și probabil că așa va rămâne de acum încolo în toate versiunile de iOS.

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 9.3.2 beta 2 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.