Apple a lansat iOS 9.3.2 beta 1 pentru dezvoltatori

2
1662

Compania Apple a lansat astăzi o nouă actualizare de iOS, pe care deocamdată le-o oferă numai dezvoltatorilor de aplicații. Prima versiune beta de iOS 9.3.2 este acum disponibilă pentru testare de către dezvoltatorii înregistrați în Apple Developer Center. Aceasta sosește la două săptămâni distanță de versiunea finală a iOS 9.3 și la numai o săptămână distanță de iOS 9.3.1.

Actuala versiune beta de iOS 9.3.2 are numărul de build 13F51a și poate fi descărcată de către dezvoltatorii de aplicații atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS. Momentan, utilizatorii înscriși în programul public de testare al versiunilor noi de iOS nu au primit actualizarea și nu se știe dacă iOS 9.3.2 beta 1 le va fi oferit sau când.

Potrivit notițelor lansării trimise de către Apple, iOS 9.3.2 este o actualizare concentrată pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Ea are probabil rolul de a înlătura problemele ce au fost descoperite de către utilizatori începând cu iOS 9.3 (sau chiar în versiuni anterioare) și de a aduce optimizări acolo unde mai este loc. Schimbări sau caracteristici noi nu au fost descoperite până în momentul de față, iar dacă vor fi găsite, noi vă vom anunța.

iOS 9.3.2 succede iOS 9.3.1, o actualizare de iOS lansată de către Apple în urmă cu o săptămână cu scopul de a îndepărta o eroare importantă a linkurilor universale, ce provoca închiderea subită sau blocarea unor aplicații, inclusiv Safari sau Mail, la accesarea unor linkuri. La finele lunii martie, Apple lansa versiunea finală de iOS 9.3, aceasta introducând o serie de caracteristici importante, printre care se numără Night Shift, parole pentru Notițe, și altele. Totodată, această actualizare introducea o serie de erori, pe care Apple se străduie acum să le corecteze, pe baza feedbackului primit din partea utilizatorilor.

iOS 9.3.2 beta 1 – noutăți

  • Îmbunătățiri pentru Acțiuni rapide: acestea se deschid acum fluent în orientarea portret, fără a mai avea instabilitatea și lagul întâlnite în iOS 9.3.
  • Apple notează, în notițele lansării iOS 9.3.2, câteva corecturi de erori pentru unele funcționalități ce țin de dezvoltatori, inclusiv Dicționar, iBooks, Safari și Simulator.

Notă: În cazul în care ai instalat iOS 9.3.2 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

2 COMENTARII

    • Ai cont de dezvoltator sau ai înscris UDID-ul telefonului/tabletei în contul unui dezvoltator?
      Nu, poza este reală, de pe un iPad cu UDID-ul înscris în contul de dezvoltator personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.