Apple a lansat OS X El Capitan 10.11.5 beta 1 pentru dezvoltatori

0
525
os x 10.11.4 beta 3

Alături de iOS 9.3.2 beta 1, compania Apple a lansat astăzi și prima versiune beta de OS X 10.11.5 El Capitan, o actualizare pe care o adresează dezvoltatorilor de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center. Această versiune nouă de OS X oferită dezvoltatorilor pentru testare sosește la puțin peste două săptămâni după lansarea versiunii finale de OS X 10.11.4 și reprezintă a cincea actualizare adusă OS X El Capitan de la lansarea din toamna anului trecut.

OS X 10.11.5 beta 1 poate fi descărcat de dezvoltatori de pe Mac App Store>Actualizări. Această versiune momentan nu este disponibilă pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta și nu se știe deocamdată când va fi lansată și pentru aceștia.

Noutățile introduse în noua actualizare de OS X 10.11 El Capitan nu sunt cunoscute în momentul de față, însă la fel ca și primele trei actualizări aduse acestei versiuni, se prea poate ca și 10.11.5 să fie o actualizare concentrată pe corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și actualizări de securitate. Apple nu a anunțat notițele lansării acestei versiuni de OS X și probabil că nici nu o va face până la lansarea versiunii publice.

OS X 10.11.5 succede OS X 10.11.4, o actualizare lansată pe 21 martie, ce introducea câteva caracteristici noi, minore (poate cele mai importante erau cele introduse pentru Notițe), și numeroase corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri pe alocuri. Data lansării versiunii finale a acestei actualizări de OS X este necunoscută în momentul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.