iMovie 2.2.2 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
326

iMovie este una dintre cele mai populare și mai avansate aplicații de editare video de pe App Store, oferindu-le utilizatorilor de iPhone și iPad instrumente utile și ușor accesibile pentru a spune povești așa cum până acum nu se credea a fi posibil. Și cum ea are câteva zeci de milioane de utilizatori, Apple vrea să se asigure că ei beneficiază de cea mai bună experiență, motiv pentru care astăzi a lansat o actualizare notabilă.

iMovie pentru iOS în versiunea 2.2.2 este disponibil acum pentru descărcare pe App Store și vine, în primul rând, să rezolve o problemă cu iPad Pro. Mai exact, utilizatorii întâmpinau până acum probleme de stabilitate la folosirea caracteristicii Zoom Afișaj cu aplicația iMovie. Teoretic, ele nu vor mai exista odată cu instalarea noii actualizări.

În plus, Apple susține că iMovie 2.2.2 introduce îmbunătățiri în privința stabilității.

Actualizarea la versiunea 2.2.2 de iMovie pentru iOS este posibilă, gratuit, din App Store>Actualizări. Aplicația poate fi descărcată în continuare de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 9.0 sau ulterior.

*Notă: Actualizarea este disponibilă gratuit. Aplicația va putea fi descărcată fără costuri de către orice utilizator care a activat un iPhone, iPad sau iPod touch nou începând cu luna septembrie a anului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.