Un concept iOS 10 prezintă câteva caracteristici utile pe care lumea le așteaptă

0
547

Federico Vittici a făcut echipă cu Sam Backett pentru a crea un concept video al unui iOS 10 care include toate caracteristicile de pe lista de dorințe ale fondatorului MacStories. Iar dacă vă gândiți că urmează să priviți un nou concept care prezintă o grămadă de caracteristici ce nu au cum să își facă apariția în iOS prea curând, ei bine nu. Versiunea lui Vittici de iOS 10 este logică, bine gândită și include funcționalități pe care mulți utilizatori le-ar îndrăgi.

Printre caracteristicile majore prezentate în videoclipul de mai sus se numără un centru de control ce poate fi personalizat prin mutarea pictogramelor și adăugarea de scurtături de la terți, un API Siri pentru aplicațiile terțe și un mod nocturn.

Alte schimbări mai mici sunt și ele incluse, și ar fi extraordinar dacă și-ar face apariția în iOS, îmbunătățind viețile multor utilizatori. Printre ele se numără o tastatură emoji cu căutare, previzualizări extinse pentru iMessage, selector de documente pentru iCloud Drive și numeroase caracteristici care ar face multitaskingul prin Vizualizare divizată mult mai puternic.

Surprinzător oarecum, despre iOS 10 nu știm prea multe detalii până acum, Apple reușind să păstreze deocamdată în secret toate surprizele pregătite pentru utilizatori. Desigur, pe măsură ce ne apropriem de momentul prezentării acestei actualizări – 13 iunie -, se poate să aflăm mai multe, însă în anii trecuți până la această dată aveam deja o imagine destul de clară asupra a ceea ce urmează să ne fie inclus în viitoarea versiune majoră de iOS.

Urmărind conceptul de mai sus, pot spune că pentru o secundă mi-am imaginat că toate aceste caracteristici chiar ar face parte dintr-o versiune de iOS lansată de Apple. Și niciuna nu ar fi mai puțin utilă decât cealaltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.