La o zi distanță după ce a lansat a doua versiune beta de watchOS 2.2.1iOS 9.3.2 și OS X 10.11.5, compania Apple a publicat în această seară și tvOS 9.2.1 beta 2. Oferită dezvoltatorilor cu scopul de a o testa pe Apple TV generația a 4-a, noul build al sistemului de operare pentru acest dispozitiv sosește la o lună distanță de tvOS 9.2, care a fost poate cea mai importantă actualizare adusă tvOS de la lansarea din toamna anului trecut.

Instalarea noii versiuni beta de tvOS este, la fel ca și în trecut, ceva mai dificilă decât instalarea unei actualizări de software pentru iPhone, Apple Watch sau Mac. Ea implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A pentru a conecta Apple TV-ul la computer și descărcarea noului software prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Desigur, o condiție necesară pentru a putea instala tvOS 9.2.1 beta 2 este să ai un cont de dezvoltator înregistrat pe Apple Developer Center.

Aparent, tvOS 9.2.1 reprezintă o actualizare minoră, ce este concentrată pe îmbunătățiri aduse în privința performanțelor, corecturi de erori și actualizări de securitate. Deocamdată, nu a fost descoperită nicio caracteristică nouă și importantă nici în prima versiune beta și nici în cea mai recentă versiune de tvOS 9.2.1.

tvOS 9.2.1 succede tvOS 9.2, o versiune a sistemului de operare pentru generația a 4-a de Apple TV care introducea o mulțime de caracteristici noi, de la compatibilitate cu tastaturile Bluetooth, la dictare căutări folosind Siri, la foldere și multe altele. Desigur, acea versiune nu este lipsită de erori, iar versiunea 9.2.1 are rolul de a le îndepărta.

Notă: Dacă ai instalat tvOS 9.2.1 beta 2 pe Apple TV și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Reclamă -