iTunes U 3.2 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

2
551

La numai câteva zile după ce a lansat iOS 9.3 și aplicația Sala de clasă pentru iPad, compania Apple mai vine cu o actualizare orientată către utilizatorii din mediul academic. iTunes U – aplicația Apple care permite oricărui utilizator de iPhone, iPad sau iPod touch să descarce cursuri – text, video sau audio – publicate de cele mai prestigioase școli, universități, muzee și nu numai, și care le oferă profesorilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și crea materialele de care au nevoie la clasă, precum și de a urmări activitatea elevilor și studenților – a fost actualizată de dimineață la versiunea 3.2. Această actualizare include în principal compatibilitate cu caracteristicile noi orientate către mediile educaționale ce au fost cuprinse în interiorul iOS 9.3.

Cea mai recentă versiune de iTunes U include compatibilitate cu ID-urile Apple Administrate și a fost optimizată pentru caracteristica iPad partajat. În plus, ea include compatibilitate cu noua Căutare Spotlight din iOS 9, indexând cursurile, colecțiile și conținutul salvat, precum și toate temele.

Trecand mai departe, utilizatorii care vor actualiza aplicația la cea mai recentă versiune se vor bucura de o experiență îmbunătățită, dacă locuiesc în țările în care restricțiile sunt activitate în mod implicit, dar și de o sincronizare offline a notelor și discuțiilor private îmbunătățită. La final, aceasta actualizare vine cu îmbunătățiri de performanță și stabilitate minore.

Pentru a efectua actualizarea la versiunea 3.2 de iTunes U va fi necesar să ai un iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.3 sau orice versiune ulterioară. Actualizarea este posibilă din App Store>Actualizări.

2 COMENTARII

    • Încearcă un alt port USB/un alt computer sau un alt cablu 30 pini/Lightning. iPhone-ul se încarcă atunci când îl conectezi prin cablu la adaptorul de perete?

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.