Numărul de componente ale iPhone 7 care apar pe Internet a început să crească destul de simțitor în ultima vreme, în condițiile în care probabil partenerii Apple încep producția lor pentru ca gigantul din Cupertino să aibă suficiente unități disponibile la lansarea din toamna acestui an a noii generații de iPhone. Iar dacă până acum am avut ocazia de a vedea presupusele carcase, panoul de iluminat ecranul și camera cu două obiective, astăzi chinezii de la Digi.tech.qq.com au publicat primele imagini cu ceea ce susțin ei că este bateria care va fi inclusă în viitorul model de iPhone cu ecran de 4,7 inchi (iPhone 7).

În imaginea de mai sus puteți vedea o baterie pe care este imprimată capacitatea de 7,04 wați-oră, dar înainte de a vă bucura prea tare trebuie să știți că ea nu are o capacitate atât de mare comparativ cu ultimele două modele de iPhone. Într-adevăr, dacă o comparăm cu bateria iPhone 6s, atunci creșterea este una notabilă oarecum, în condițiile în care modelul de iPhone introdus în toamna anului trecut are o capacitate a bateriei de 6,61 wați-oră. Însă dacă o vom compara cu bateria unui iPhone 6, atunci această baterie are o capacitate aproape identică (iPhone 6 avea 7,01 wați-oră).

Din păcate, pe această baterie nu este imprimat voltajul, așa că noi nu știm cât de rapid se va putea alimenta iPhone 7 comparativ cu modelele anterioare de iPhone, însă ne putem aștepta ca diferențele să nu fie majore comparativ cu iPhone 6.

Zvonurile de până acum sugerează că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi cu aproximativ un milimetru mai subțiri decât actualele modele de iPhone. De aceea, fizic Apple nu va avea cum să includă baterii cu capacitate mai mare. O capacitate similară cu cea a iPhone 6/6s este așteptată, deoarece spațiul la interior în iPhone 7 va fi mai mare grație eliminării jackului și reducerii spațiului suplimentar din jurul conectorului Lightning.baterii iphone 7

Totuși, înainte de a trage concluzii în privința bateriei trebuie să ținem cont de faptul că în afară de aspectul foarte asemănător cu o baterie obișnuită de iPhone, nu există prea multe indicii care să ne confirme că spusele chinezilor care au distribuit această imagine sunt într-adevăr veridice. Ținând cont însă de modul în care a abordat Apple lucrurile în ultimii ani, dar și coroborând celelalte zvonuri, am putea spune cu o oarecare certitudine însă că iPhone 7 va avea o baterie cu o capacitate ușor mai mare decât iPhone 6s sau chiar iPhone 6, dar nimic spectaculos.

iPhone 7 urmează să fie lansat de către Apple în toamnă. Până atunci, ne putem aștepta ca el să vină cu un chipset Apple A10 mai rapid, cu difuzoare stereo, cu un design nou, ușor diferit de cel al actualelor modele, care să nu mai înglobeze un jack pentru căști. De asemenea, este așteptată și includerea unui modem LTE mai rapid, a unei camere iSight cu două obiective pe iPhone 7 Plus, precum și a unui Smart Connector. O stocare de 256 GB nu este nici ea exclusă, dacă ne gândim că unul dintre partenerii mai vechi ai Apple, SanDisk, a lansat un cip de memorie NAND flash de 256 GB, care vine într-un pachet mai mic decât cel de 64 GB.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.