WhatsApp Messenger 2.12.16 – actualizare este disponibilă pe App Store

0
1150

WhatsApp a lansat în cursul nopții trecute o actualizare destul de importantă pentru cea mai populară aplicație de mesagerie din lume – WhatsApp Messenger. Versiunea 2.12.16 a acesstei aplicații deținute de ceva vreme de către Facebook este disponibilă pentru descărcare și introduce o serie de caracteristici utile.

Potrivit notițelor lansării publicate de către cei de la WhatsApp, cea mai recentă versiune a aplicației permite acum utilizatorilor să aleagă să salveze în mod automat sau nu viitorul conținut pe care îl vor primi în anumite conversații simple sau în grup. Opțiunea se numește „Salvați mesajele primite” și se găsește în meniul „Detalii contact” din fiecare conversație.

Trecând mai departe, noua versiune de WhatsApp Messenger le permite utilizatorilor să tragă în jos orice notificare primită în interiorul aplicației pentru a răspunde mesajului rapid, fără a fi nevoiți să părăsească, conversația actuală, de exemplu. Mai mult, notificările pentru apeluri ratate vor apărea de acum și în interiorul conversațiilor, iar partajarea de PDF-uri din aplicații de la terți via WhatsApp Messenger va fi posibilă, via unei noi extensii.

Actualizarea la versiunea 2.12.16 a aplicației WhatsApp Messenger este posibilă de pe toate dispozitivele iPhone care rulează minimum iOS 6.0. Pentru a efectua actualizarea, va trebui să accesați App Store>Actualizări>Actualizați (din dreptul WhatsApp).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.