Urmărește cea mai recentă reclamă iPhone 6s „Timer”

0
904

Compania Apple a publicat astăzi una dintre cele mai amuzante și frumoase reclame pentru iPhone 6s de până acum. Folosindu-se de arhicunoscutul personaj din Muppets Sesame Street, Cookie Monster, compania americană încearcă să le prezinte utilizatorilor una dintre caracteristicile unice ale iPhone 6s (Plus) – mâini libere „Hey Siri” în orice moment.

În reclamă, personajul din Păpușile Muppets folosește caracteristica Hey Siri a unui iPhone 6s pentru a porni un temporizator, astfel încât să știe când vor fi gata fursecurile pe care le-a pus la cuptor. Acesta este însă nerăbdător, așa că folosește din nou caracteristica „Hey Siri” pentru a reda melodia „Time în a Bottle” a lui Jim Croce, apoi se plimbă prin bucătărie, înfulecă o lingură de lemn și căinează pentru așteptarea lungă. La final, acesta o întreabă din nou pe Siri mereu activă cât timp mai are de așteptat, aceasta afișându-i că nu a trecut nici măcar un minut.

Așa cum vă spuneam mai sus, caracteristica promovată acum de către Apple este mâini libere „Hey Siri”, în orice moment de pe iPhone 6s. Grație cipului Apple A9 și a coprocesorului de mișcare M9, iPhone 6s și iPhone 6s Plus îi permit lui Siri să asculte în permanență o eventuală comandă de activare „Hey Siri”. Pe dispozitivele mai vechi, comanda ”Hey Siri” este asculată numai în timp ce dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch este conectat la o sursă de alimentare sau atunci când Siri a fost deja activată prin apăsarea butonului principal.

Apple s-a folosit și la reclamele anterioare pentru iPhone 6s de actori cunoscuți, cum ar fi Jamie Foxx, Bill Hader, Jon Favreau și Stephen Curry, însă aceasta este prima dată când folosește un personaj animat pentru a promova o caracteristică a noilor modele de iPhone 6s.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.