iMovie este programul Apple de editare și partajare a clipurilor video / filmelor pe care îl oferă de ceva vreme gratis noilor posesori de Mac. Simplu de folosit de către oricine, iMovie le va da și mai puține bătăi de cap utilizatorilor odată cu lansarea versiunii 10.1.1, o versiune concentrată pe corectarea de erori, îmbunătățirea stabilității și a performanțelor.

iMovie 10.1.1 pentru Mac vine în ajutorul utilizatorilor rezolvând o eroare cu partajarea pe YouTube ce putea opri logarea de către utilizatorii cu mai multe conturi, corectează o problemă ce putea opri ajustările balanței de alb să fie aplicate clipurilor, redă corect clipurile Sony XAVC S capturate la 100 sau 120 de cadre pe secundă și rezolvă o eroare ce putea duce la afișarea incorectă a imaginilor statice. În plus, noua versiune a aplicației copiază clipurile trase din containerul Media Proiect în evenimentele din lista Bibliotecă și conține numeroase îmbunătățiri în privința stabilității.

Noua versiune a aplicației iMovie este compatibilă cu toate Mac-urile ce rulează OS X 10.10.5 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare și poate fi descărcată și instalată din Mac App Store>Actualizări. Actualizarea este gratuită pentru toți cei care dețin o copie cu o versiune mai veche a aplicației iMovie.

*Notă: Aplicația este disponibilă gratis pentru toți cei care au activat un Mac nou după luna septembrie a anului 2013.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.