Aplicația Apple Logic Remote este disponibilă acum și pe iPhone

0
313

Logic Remote este o aplicație însoțitoare pentru Logic Pro X pentru Mac, ea oferindu-le utilizatorilor o modalitate inovativă de a extinde puterea programului Apple Logic prin utilizarea unui dispozitiv iOS. Vorbim despre o aplicație disponibilă de ceva vreme pe App Store, însă până astăzi doar în format optimizat pentru tablete.

Astăzi însă o actualizare adusă aplicației face posibilă accesarea ei și de pe dispozitivele iPhone și iPod touch, versiunea pentru acestea fiind disponibilă însă numai cu Logic Pro X și limitată la controlul transportului, mixere duble de canal, înregistrarea automatizată și accesul la comenzile cheie. Mai mult, noul Logic Remote 1.3 permite utilizarea simultană a mai multor dispozitive iOS.

Aceia dintre voi care dețineți un iPad Pro și folosiți Logic Pro X pentru a crea muzică de pe Mac vă veți bucura să aflați că odată cu noua versiune a aplicației Logic Remote aceasta este compatibilă și cu tableta de 12,9 inchi, ea extinzând gama utilizabilă de atenuatoare de mixer, tastatura și alte instrumente tactile și permițând accesarea comenzilor cheie alături de Controalele Inteligente și instrumentele tactile.

La final, este important de specificat că noua versiune de Logic Remote corectează numeroase erori și îmbunătățește performanțele, și inclusiv pe cele legate de conectivitate.

Aplicația Logic Remote este disponibilă pe App Store în format optimizat pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, putând fi instalată momentan numai pe dispozitivele ce rulează iOS 9.1 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Actualizarea la cea mai recentă versiune a acesteia este gratuită și posibilă din App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.