Shadowmatic este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
1052

O săptămână foarte aglomerată și importantă pentru utilizatorii de iPhone și iPad cărora le-a adus, printre altele, versiunea finală de iOS 9 nu putea să se încheie mai bine decât cu aplicația săptămânii. Compania Apple a actualizat de dimineață pagina cu recomandări de pe App Store, anunțând astfel și numele aplicației cu plată pe care toți utilizatorii de iPhone și iPad o vor putea descărca gratis în următoarele șapte zile.

În tema ultimelor săptămâni, aplicația acestei săptămâni este un joc suficient de interesant încât să nu dezamăgească pe cei impresionați de Infinity Blade 3, care a făcut obiectul promoției de săptămâna trecută. Vorbim despre Shadowmatic, un puzzle care îți pune imaginația la încercare și care a câștigat premiul Apple pentru design. În cadrul acestui joc, utilizatorii vor trebui să rotească o serie de obiecte abstracte puse în fața unui reflector până în momentul în care reușesc să formeze din proiecțile lor pe perete un obiect recognoscibil, relevant mediului. Potrivit dezvoltatorilor, jocul combină grafica impresionantă cu un gameplay relaxant și cât se poate de captivant care te va determina să găsești o mulțime de siluete care mai de care mai interesante.

Printre caracteristicile acestui joc se numără includerea unui sistem de indicii, la care vei putea apela atunci când ai nevoie – deși este recomandat să o faci cât mai rar – și o coloană sonoră adaptată fiecărei camere, care va îmbogăți experiența. În prezent, Shadowmatic dispune de peste 80 de nivele care se vor desfășura în cele 10 medii unice gândite de către dezvoltatori. Jocul a fost optimizat pentru fiecare dintre dispozitivele cu care este compatibil, așa că experiența ar trebui să fie similară indiferent de terminalul folosit.

Shadowmatic este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, fiind compatibil cu toate terminalele care rulează iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 257 MB.

  • Shadowmatic pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99 €) – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (25 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.