Înainte cu două săptămâni înainte de lansarea publică a versiunii finale de OS X 10.11 El Capitan, compania Apple a decis să treacă la îmbunătățirea acestei versiuni majore de OS X, așa că a publicat la acest sfârșit de săptămână prima versiune beta de OS X 10.11.1 pentru dezvoltatorii de aplicații.

OS X 10.11.1 beta 1 are numărul de build 15B17c și este disponibil pentru toți dezvoltatorii de aplicații atât prin sistemul de actualizare software al aplicației App Store, cât și prin intermediul Apple Developer Center. Actualizarea nu este (momentan) disponibilă pentru utilizatorii înscriși în programul public de testare a versiunilor noi de OS X El Capitan.

Apple nu specifică o listă cu noutăți pe care le va aduce această actualizare pentru OS X 10.11, însă este aproape clar că ea va fi concentrată pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Momentan nu sunt probleme cunoscute în versiunea Golden Master a OS X El Capitan însă de îndată ce utilizatorii vor începe să o instaleze, ele vor apărea la suprafață, iar Apple se va strădui să le corecteze.

Și chiar dacă nu s-a anunțat nimic de către Apple, dezvoltatorii au descoperit că OS X 10.11.1 include, aidoma iOS 9.1, compatibilitate cu standardul Unicode 8. Prin urmare, câteva zeci de noi caractere emoji vor fi recunoscute și vor putea fi utilizate de către utilizatorii OS X. Printre noile caractere se numără taco, burrito, hot dog, cap de unicorn și degetul mijlociu.

Alături de OS X 10.11.1, Apple le mai oferă dezvoltatorilor și posibilitatea de a descărca primul candidat pentru OS X 10.11 Golden Master. Versiunea finală de OS X 10.11 El Capitan va fi lansată pe 30 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.