Este sfârșit de săptămână deci, da, a venit timpul ca Apple să își actualizeze pagina cu recomandări de pe App Store pentru a aduce în prim-plan cele mai bune aplicații și jocuri lansate ori actualizate în ultimele șapte zile. Actualizarea paginii aduce cu ea, ca de obicei, promovarea unei noi aplicații de către gigantul american, aplicație cu plată pe care ei ne-o oferă gratuit timp de o săptămână. Și, da, la fel ca și săptămâna trecută, este vorba despre un joc. Dar nu orice fel de joc, ci unul dintre cele mai bune de pe App Store.

Lansat în 2013, după ce a fost prezentat chiar în cadrul conferinței Apple unde a fost anunțat iPhone 5s, Infinity Blade 3 este jocul disponibil pentru prima dată gratuit pe App Store, grație promoției celor de la Apple. Vorbim despre ultimul joc din trilogia de succes Infinity Blade, un joc în care utilizatorii vor trebui să lupte cu eroul favorit împotriva diferitor monștri.

Comparativ cu celelalte jocuri din trilogie, Infinity Blade 3 aduce o noua lume complet schimbată cu noi monștri și mai fioroși și cu o grafică de o calitate superioara. Desigur, ea păstrează calitatea excepțională a graficilor și complexitatea firului epic pentru care seria Infinity Blade este recunoscută pe App Store în rândul jocurilor de lupte. Infinity Blade III ne prezinta o nouă poveste epică, iar noi va trebui sa ne ajutăm eroul în lupte pentru ca acesta să reușească să obțină suprematia.

Cei de la Chiar Entertainment ne ofera posibilitatea de a intra în pielea unuia din cele două personaje, Siris și Isa, dar și nu mai putin de trei moduri de joc diferite care oferă multe provocări. Desigur, Infinity Blade III vine cu noi monstri și mai mari și fioroși, luptele fiind din ce în ce mai palpitante și dificile pe masură ce evoluăm în joc. Controlul personajelor se face tot prin atingeri ale ecranului, la fel ca și în cazul primelor două jocuri din serie, acum fiind însă gândite noi glisări care ne vor ajuta să scăpăm de loviturile monștrilor cu care ne luptăm.

Desigur, pe măsura ce ne luptăm vom obține diverse recompense în bănuți, cu ajutorul cărora ne vom putea cumpăra noi arme, armuri și poțiuni care să ne ajute sa învingem și alți monștri. Practic, Infinity Blade 3 este cel mai bun joc din trilogia Infinity Blade, iar daca veți juca acest titlu pe un iPhone din ultimele două-trei generații, atunci vă veți putea bucura de o experiență perfectă mulțumită procesoarelor pe 64 biți ale acestora.

Infinity Blade 3 este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, fiind însă compatibil numai cu terminalele ce au instalat iOS 6 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 1,93 GB, însă va trebui să aveți liberi peste 2 GB pentru a-l putea juca.

  • Infinity Blade 3 pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis (redus de la 6,99 €) – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (18 septembrie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.