Orange și Vodafone au anunțat data lansării iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Iată când vor începe precomenzile

0
7297

Mulțumită unui comunicat de presă emis de compania Apple luni, noi aflam nu doar că noile modele de iPhone (iPhone 6s și iPhone 6s Plus) se bucură de un succes enorm pe piață, stabilind deja un nou record de vânzări, dar și data la care vor ajunge în România și alte treizeci și nouă de țări din întreaga lume. Surprinzător, țara noastră a fost inclusă pentru prima dată de către Apple în al doilea val de lansări a unor noi modele de iPhone, acesta având loc pe data de 9 a lunii octombrie, mult mai devreme decât au ajuns modelele anterioare de iPhone pe căi oficiale în magazinele de la noi.

Desigur, data lansării noilor modele de iPhone în România va coincide cu data la care operatorii de telefonie mobilă autorizați pentru a comercializa la noi produse Apple – Vodafone, Orange și Telekom – vor începe să le comercializeze atât „la liber”, cât și la abonamente dedicate. Acest lucru s-a întâmplat dintotdeauna, însă dacă aveați nevoie de o confirmare directă de la operatori privind data începând cu, care noile iPhone-uri vor fi disponibile în ofertele proprii, atunci o aveți acum.

Atât Orange, cât și Vodafone au anunțat chiar de azi-noapte pe Twitter și în magazinele online că începând cu data de 9 octombrie vor începe să comercializeze iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Aceasta este însă data începând cu care vor fi livrate către clienți primele terminale iPhone 6s și iPhone 6s Plus, deoarece comenzile vor putea fi plasate de către clienții celor doi operatori cu o săptămână mai devreme.

Vineri, 2 octombrie, oricine va putea accesa magazinele online ale Orange și Vodafone pentru a-și achiziționa modelul de iPhone 6s sau iPhone 6s Plus dorit, împreună cu abonamentul care i se potrivește mai bine sau chiar la preț întreg. Tot aceea este data la care noi vom afla oferta de prețuri și abonamentele împreună cu care vor fi comercializate noile dispozitive la prețuri subvenționate.

Dar până la data începerii sesiunii de precomenzi, cei de la Vodafone s-au gândit să ofere utilizatorilor posibilitatea de a se preînregistra cu numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail, astfel încât să fie anunțați în momentul în care noile iPhone 6s vor ajunge în oferta proprie și vor putea fi precomandate. Accesând această pagină vei putea să te preînregistrezi la Vodafone, asigurându-te astfel că nu vei uita vineri să îți precomanzi terminalul dorit.

Până acum am pomenit doar de doi dintre cei trei operatori de telefonie mobilă autorizați de Apple pentru a comercializa terminale iPhone la noi în țară. De ce? Pentru că la Telekom este liniște totală, ei mișcându-se, la fel ca și anul trecut, mai greu. Cu toate acestea este mai mult decât cert faptul că și ei vor organiza o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus – care va avea loc pe 2 octombrie -, dar și că vor începe livrarea noilor terminale începând cu 9 octombrie.

Ținând cont de anii trecuți, trebuie să vă anunț că Vodafone și Orange vor comercializa noile modele de iPhone blocate în rețelele proprii (și le vor debloca pentru cei care le achiziționează la prețul întreg), în timp ce Telekom va comercializa terminale niciodată blocate. În același timp, trebuie să știți că sesiunile de precomenzi la cei trei operatori vor începe joi seara, probabil cu câteva minute înainte de miezul nopții și este important să țineți cont de acest lucru, în condițiile în care stocurile se vor epuiza probabil destul de repede (mai ales la versiunile cu capacitate de stocare mare).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.