Compania Google a publicat în cursul nopții o actualizare importantă pentru una dintre cele mai cunoscute aplicații ale sale – Google Maps. Versiunea 4.11.0 a hărților le aduce utilizatorilor o serie de funcționalități noi și inclusiv o aplicație pentru Apple Watch.

Probabil cea mai importantă noutate este aplicația pentru Apple Watch care a fost inclusă în Google Maps odată cu lansarea versiunii 4.11.0. Aceasta va avea însă o funcționalitate mai restrânsă, oferind în momentul de față nimic mai mult decât itinerarii pe dispozitivul care se poartă la încheietura mâinii.

Împreună cu această aplicație care nu îi va interesa decât pe cei care folosesc un Apple Watch, versiunea 4.11.0 a Google Maps pentru iPhone și iPad le aduce utilizatorilor un instrument care permite compararea timpului de călătorie estimat între șofat, transport în comun, mers pe jos sau cu bicicleta. Mai mult, ea include un widget în centrul de notificări care le afișează utilizatorilor stațiile de transport public și include o funcționalitate care permite apelarea punctelor de interes și obținerea de itinerarii dintr-o listă de locuri. La final, ca și majoritatea actualizărilor, și cea mai recentă include corecturi de erori nespecificate.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.11.0 a aplicației Google Maps pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Actualizări>Actualizați. Iar dacă nu ați descărcat încă această aplicație, o veți putea descărca acum urmând linkul direct de mai jos:

  • Google Maps pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.