Compania Apple a trimis către unele publicații și televiziuni o informație interesantă privind succesul pe care ele deja îl au în rândul consumatorilor. Potrivit gigantului american, sesiunea de precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus este „pe punctul de a o depăși” pe cea de anul trecut în ceea ce privește numărul de unități de iPhone noi vândute. Ori asta ar însemna că s-a depășit totalul impresionant de 10 milioane de iPhone-uri precomandate în weekendul lansării pe care iPhone 6 și iPhone 6 Plus reușiseră să îl atingă în urmă cu un an.

Sesiunea de precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus a fost inițiată de către Apple la prima oră a zilei de sâmbătă, 12 septembrie, în 10 țări din Europa, America și Asia. Și în ciuda faptului că au trecut aproape trei zile de la inițierea sesiunii de precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus, în afară de unele versiuni ale celor două dispozitive, cele mai multe sunt încă disponibile și vor fi livrate, conform estimărilor Apple, pe 25 septembrie, când terminalele vor fi lansate oficial. Ori asta înseamnă i-a făcut pe mulți analiști să ia în considerare posibilitatea ca cererea pentru noile iPhone-uri să fie mai mică, comparativ cu cererea pentru iPhone 6, cu toate că cel mai probabil Apple a pregătit în 2015 mai multe unități de iPhone pentru lansare. Iar răspunsul gigantului american ar trebui să fie unul cât se poate de clar:

Răspunsul consumatorilor la iPhone 6s și iPhone 6s Plus a fost extraordinar de pozitiv, iar precomenzile din acest weekend au fost consistente peste tot în lume. Suntem pe punctul de a depăși recordul de anul trecut de 10 milioane de unități vândute din primul weekend în condițiile în care noile iPhone-uri vor fi disponibile la vânzare din 25 septembrie.

După cum au observat mulți dintre clienți, cererea online pentru iPhone 6s Plus a fost extraordinar de mare și a depășit previziunile noastre pentru perioada de precomenzi. Lucrăm să ajungem din urmă [n.r. cererea] cât mai repede posibil și să avem atât iPhone 6s Plus, cât și iPhone 6s disponibile la magazinele Apple când terminalele vor fi lansate vinerea viitoare.

Anul trecut compania Apple a anunțat că iPhone 6 și iPhone 6 Plus au stabilit recordul de 4 milioane de unități precomandate în numai 24 de ore, confirmând ulterior că în primul weekend de disponibilitate au fost precomandate 10 milioane de unități. Anul acesta iată că acel record stă să fie depășit după primele trei zile de disponibilitate a noilor iPhone-uri, iar acest lucru este fenomenal pentru Apple care continuă să lanseze telefoane pe placul consumatorilor și să-și rotunjească serios veniturile.

Momentan iPhone 6s și iPhone 6s Plus pot fi achiziționate de la Apple și operatorii autorizați din 10 țări de pe glob, inclusiv din Germania, Franța și Marea Britanie, însă românii pot și ei să se asigure că vor avea cel mai nou model de iPhone încă din primele zile de disponibilitate, mulțumită celor de QuickMobile.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.