WhatsApp Web este acum disponibil și pentru utilizatorii de iPhone

0
1160

În luna ianuarie a acestui an compania care deține cea mai mare platformă de mesagerie din lume – WhatsApp Messengerlansase un client web care să le permită utilizatorilor de telefoane inteligente să converseze cu toți prietenii lor chiar și atunci când sunt la computer. Problema cea mare a versiunii de până acum a clientului web respectiv era aceea că el nu putea fi folosit de către sutele de milioane de utilizatori de iPhone ce folosesc WhatsApp Messenger, cei de la WhatsApp dând pe atunci vina pe limitările sistemului de operare Apple.

Ei bine acea problemă de compatibilitate a clientului web al WhatsApp Messenger a dispărut acum, la câteva luni de la lansarea sa. WhatsApp și-a actualizat clientul web cu instrucțiuni despre cum poți accesa WhatsApp Web de pe iPhone, iar utilizatorii care folosesc telefoanele Apple au început să observe încă de aseară o nouă configurare care le permite în sfârșit să acceseze acest client.

Aplicația WhatsApp Web nu va face nimic altceva decât să oglindească toate conversațiile utilizatorilor într-un browser modern (cum ar fi Safari sau Chrome), permițându-le deci să vadă toate mesajele primite și să le răspundă prietenilor ori să inițieze o nouă conversație cu unul dintre contacte. Asta înseamnă automat că nu vei putea să folosești WhatsApp Web atât timp cât telefonul tău nu este conectat la Internet și pornit, însă dacă este, atunci te vei putea bucura de o versiune aproape completă a WhatsApp Messenger direct din browserul web pe care îl folosești pe computer.whatsapp messenger

Ca să poți folosi WhatsApp Web de pe iPhone va trebui să accesezi: https://web.whatsapp.com dintr-un browser modern de pe computerul tău și să scanezi cu aplicația WhatsApp Messenger codul QR care apare pe ecranul computerului tău. Este important să reținem că pentru ca această opțiune să apară în setările WhatsApp va trebui să avem descărcată ultima versiune a aplicației de pe App Store.

În cazul în care nu ai încă WhatsApp Messenger instalat pe iPhone, atunci îl poți descărca și instala acum de pe App Store, urmând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.