Descarcă acum cele 15 fundaluri noi incluse de Apple în iOS 9 beta 5

0
2414

Apple a lansat zilele trecute iOS 9 beta 5 și iOS 9 public beta 3, două versiuni de testare identice ale sistemului de operare, una adresată dezvoltatorilor de aplicații și una adresată utilizatorilor. Acestea au introdus o serie de modificări și caracteristici noi pe care utilizatorii le vor găsi în versiunile finale de iOS 9, printre noutățile aduse de ele se numărându-se și adăugarea a cincisprezece fundaluri noi de înaltă rezoluție.

Aceste fundaluri pentru ecranul de blocare și ecranul principal vor putea fi configurate de către toți cei care vor instala iOS 9 pe dispozitivele proprii, însă dacă nu ai făcut încă acest lucru, nici nu intenționezi să o faci până la lansarea versiunilor finale, dar îți dorești să configurezi unul dintre fundalurile noi pe propriul iPhone, iPad sau iPod touch, atunci avem vești bune. Cineva a avut suficientă răbdare încât să descarce din firmware-ul iOS 9 beta 5 toate fundalurile și să le publice pe Internet în așa fel încât oricine să le poată folosi ca imagini de fundal. Important de menționat este că toate cele cincisprezece imagini vin la rezoluția 2208 x 1242 pixeli, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru ecranele Retina ale tuturor dispozitivelor iOS (chiar dacă pe iPad cu ecran Retina s-ar putea să nu se vadă foarte clar).

Fundalurile pot fi descărcate din galeria imugur de mai jos (ținând degetul apăsat pe fundalul dorit) și apoi configurate pe propriile dispozitive iOS urmând pașii din tutorialul mai sus menționat.

Fundaluri iOS 9

Interesant este că adăugarea celor 15 wallpaper-uri noi din iOS 9 beta 5 a dus la eliminarea unora mai vechi și inclusiv a fundalului standard al iOS 9, promovat de către Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.