Descarcă acum fundalurile iOS 9 și OS X 10.11 El Capitan pentru iPhone, iPad și Mac

0
3016

Unul dintre lucrurile care este sigur atunci când Apple lansează o versiune majoră de iOS sau OS X este că aceasta va avea un fundal implicit diferit față de versiunea precedentă. Iar această teorie a fost confirmată la începutul lunii iunie, când iOS 9 și OS X 10.11 El Capitan au fost prezentate de compania americană, deoarece ambele includ câte un fundal nou și modern.

La fel ca și în cazul iOS 8 beta, dar și a unor versiuni mai vechi ale iOS, apa este tematica noului fundal din iOS 9, el amintindu-ne de cel din OS X 10.9 Mavericks (ale cărui valuri anunțau schimbările majore din OS X 10.10 Yosemite). În cazul OS X 10.11 El Capitan vorbim despre un peisaj splendid din parcul național Yosemite din California, stânca „El Capitan” fiind, desigur, în centru). O diferență importantă între iOS beta și OS X beta, atunci când vine vorba despre fundaluri, este dată de faptul că fundalul folosit implicit în iOS beta nu va fi și fundalul folosit în versiunea finală a iOS, în timp ce fundalul din OS X beta este același ca și cel implicit al versiunii finale.

Ei bine, în cazul în care, din varii motive, nu ai instalat iOS 9 beta sau OS X 10.11 El Capitan pe iPhone, iPad, iPod touch, respectiv pe Mac, însă îți dorești să folosești fundalurile lor până la lansarea versiunilor finale, trebuie să știi că în acest articol am inclus atât fundalul din iOS 9 beta la dimensiune întreagă, cât și pe cel din OS X 10.11 El Capitan beta.

Fundal iOS 9 beta

ios 9 fundal ecran de blocarePentru a descărca fundalul pe propriul dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch, atinge linkul de mai sus (Descarcă pentru iPhone și iPad), apoi ține apăsat degetul pe imaginea de fundal a iOS 9/ In meniul deschis, atinge Salvați imaginea. Imaginea va fi salvată in albumul Rolă film.

Pentru a configura imaginea respectivă ca fundal, mergi în aplicația Poze, caută imaginea salvată și atinge butonul partajare reprezentat prin pictogramaPartajare Share iOS 7. În meniul deschis, glisează spre stânga în coloana orizontală din partea de jos ș atinge pictograma Utilizați ca fundal.

Fundal OS X 10.11 El Capitan Beta

Notă: Poți configura fundalul din OS X 10.11 El Capitan și pe un dispozitiv iOS, la fel cum îl poți configura pe cel din iOS 9 pe Mac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.