Apple a încărcat 4 clipuri video noi „Înregistrate cu iPhone 6”

0
406

Compania Apple și-a actualizat de dimineață microsite-ul „Capturat cu iPhone 6” cu scopul de a adăuga 4 noi clipuri video în secțiunea „Galeria globală în mișcare”.

Clipurile video adăugate astăzi vin din Olanda, Australia, Statele Unite ale Americii și Norvegia, și au fost, la fel ca și celelalte clipuri prezente în galerie, înregistrate numai cu iPhone 6 / 6 Plus, folosind unele funcționalități ale camerelor acestor dispozitive, cum ar fi Slo-Mo sau Time Lapse. Fiecare dintre clipurile de 16 secunde au o coloană sonoră și se încheie cu titlul campaniei „Capturat cu iPhone 6” și logoul companiei Apple.

https://youtu.be/6dYxiii8hqI

Primul dintre clipurile video adăugate de către Apple este un Time Lapse ce ne prezintă norii care trec pe parcursul unei zile deasupra unui munte. Cel de-al doilea însă ne prezintă un miriapod care se deplasează cu greu prin iarbă.

https://youtu.be/R8mBpSBb1XY

În fine, ultimele două clipuri video sunt ceva mai spectaculoase, iar dacă primul dintre acestea ne prezintă „dansul” unui stol de păsări, probabil, de dinaintea migrației către țările calde, ultimul este un clip la ralanti care ne prezintă umbrele unor skateboarderi.

https://youtu.be/67VZ-Dn-I9s

Chiar dacă campania „Capturat cu iPhone 6” a fost publicată de către Apple încă din luna martie a acestui an, abia la începutul lunii iunie au început să apară primele clipuri video din galeria globală „în mișcare”. Pe microsite-ul Apple dedicat acestei campanii de promovare a iPhone 6 și 6 Plus apar fotografii și clipuri video înregistrate de mai mult de 70 de fotografi în 24 de țări, o parte dintre imagini fiind folosite de către Apple pentru a răspândi campania în diverse orașe ale lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.