Compania Apple a publicat în cursul acestei dimineți și OS X 10.10.4 beta 6. La fel ca și versiunile anterioare, cea mai recentă este disponibilă nu doar pentru dezvoltatorii de aplicații, ci și pentru utilizatorii obișnuiți care s-au înscris în AppleSeed.

OS X 10.10.4 beta 6 vine la o săptămână săptămâni distanță de a cincea versiune beta a acestei actualizări, versiune care, de asemenea, era adresată și utilizatorilor înscriși în progarmul public de testare a OS X beta. Build-ul acestei actualizări este 14E36b și este cu numai 3 numere mai recent decât build-ul OS X 10.10.4 beta 5, 14E33b semn că Apple a evoluat puțin în procesul de testare și că s-ar putea să ne apropriem de lansarea versiunii finale.

Cu ocazia lansării acestei actualizări, compania Apple le cere dezvoltatorilor de aplicații să își concentreze testele pe aplicația Poze, Migrare, precum și pe compatibilitatea cu limbile arabă și ebraică.

Atât utilizatorii, cât și dezvoltatorii de aplicații vor putea efectua actualizarea la noua versiune beta a OS X 10.10.4 prin intermediul App Store>Updates. De asemenea, dezvoltatorii mai pot descărca actualizarea și de pe portalul Apple Developer Center.

Aparent, OS X 10.10.4 nu este o actualizare care să aducă cine știe ce noutăți pentru utilizatori, așa cum a făcut-o OS X 10.10.3, care introducea o nouă aplicație, Poze, precum și zeci de alte funcționalități noi, corecturi și îmbunătățiri. În schimb, OS X 10.10.4 ar trebui să sporească stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor, informații despre tot ce include această actualizare urmând să fie oferite abia după ce ea va fi publicată în versiune finală. Cea mai importantă schimbare de până acum în OS X 10.10.4 este înlăturarea procesului discoveryd și înlocuirea lui cu mDNSResponder – acesta va ajuta nu doar la sporirea performanțelor și creșterea autonomiei bateriei, ci și la rezolvarea problemelor Wi-Fi ce afectează toate Mac-urile cu OS X Yosemite.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.