iTunes 12.2 a fost lansat de dimineață de către compania Apple. Deși oficial actualizarea se rezumă numai la includerea compatibilității cu Apple Music – serviciul de muzică la cerere al companiei Apple -, aceasta include, neoficial, și un ou de Paște interesant. Mai precis, utilizatorii care au efectuat actualizarea la această versiune nouă de iTunes au descoperit faptul că ea afișează iPod-uri în culori care nu sunt momentan disponibile.

În imaginea de la începutul acestui articol puteți vedea noile iPod-uri prezentate de iTunes 12.2 imediat după conectarea la computer a unui iPod nou sau proaspăt restaurat. Vorbim despre actualele modele de iPod touch (generația a 5-a), iPod nano (generația a 7-a) și iPod shuffle, ele urmând a fi disponibile pe albastru închis, auriu/bej și roz deschis.

Deși prima dintre imagini ne arată fiecare culoare pe un model diferit de iPod, fiecare dintre ele urmează să fie disponibile și în celelalte două culori, așa cum reiese din ilustrațiile de mai jos – găsite tot în iTunes 12.2.ipod nano, touch, shuffle 2015

Momentan nu se știe când vor fi lansate noile versiuni de culoare ale iPod, însă apariția lor în iTunes 12.2 confirmă faptul că nu ne mai desparte prea mult timp. Din nefericire, noile versiuni de culoare nu vor aduce, cel mai probabil, nicio altă schimbare acestor iPod-uri vechi de 3-4 ani, confirmând faptul că Apple nu va lansa modele noi de iPod nici în 2015.

Ultima actualizare adusă produselor iPod a avut loc anul trecut, când versiunea de 16 GB de iPod touch 5 a primit cameră principală și carcasă colorată, la fel ca și celelalte două versiuni (de 32 GB și 64 GB). Înainte de asta, în 2013 Apple a actualizat paleta de culori a gamei de iPod, înlocuind cenușiul cu griul stelar.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.