iTunes 12.2 pentru OS X și Windows a fost lansat de către Apple

0
885

La câteva ore după ce a lansat OS X 10.10.4 Yosemite și iOS 8.4 pentru toți utilizatorii de Mac, respectiv iPhone și iPad, compania Apple a publicat iTunes 12.2. Noutatea adusă de această actualizare a programului Apple este compatbilitatea cu noul serviciu de muzică la cerere al companiei – Music.

Apple Music le permite utilizatorilor de iTunes să asculte muzică la cerere, să creeze liste de redare, să găsească melodii potrivite pentru diferite activități sau stări de spirit și nu numai. Acest serviciu este însoțit de Apple Music Radio, care oferă acces gratuit la mii de posturi de radio, inclusiv Beats 1 (transmis live 24/7), precum și la Apple Music Connect, o rețea socială prin care artiștii vor putea ține legătura cu fanii lor.

Includerea compatibilității Apple Music în iTunes 12.2 înseamnă automat că s-au produs o serie de modificări în aplicația pe care o folosești pentru muzică sau administrarea dispozitivelor cu iOS. Fila Muzică a acesteia afișează de acum patru file noi pe computerele utilizatorilor din România. Prima dintre acestea este „Pentru dvs.” și ea va afișa muzică recomandată pe baza preferințelor tale și a melodiilor ascultate anterior. Aceasta este personalizată deci pentru fiecare dintre utilizatori. Cea de-a doua filă este „Noutăți” și, spre deosebire de prima, ea nu este personalizată, afișând tuturor cele mai importante noutăți în materie de muzică.itunes 12.2

Următoarea filă este Apple Music Connect, ea oferind utilizatorilor acces la rețeaua socială a Apple, care are în centru artiștii. De aici vei putea să citești actualizările de stare ale artiștilor, să vezi fotografii, clupuri video și alt conținut publicat de cântăreții pe care îi urmărești.itunes 12.2

În fine, ultima dintre file este Radio, aceasta fiind în premieră disponibilă pentru utilizatorii români. Ea oferă acces la toate posturile de radio disponibile, o parte dintre acestea având conținut selectat manual de experți din domeniul muzical. Tot de aici vei putea acum să asculți postul Beats 1, care va transmite în direct muzică de toate felurile și emisiuni găzduite chiar și de nume mari din industria muzicală, cum ar fi Elton John, Dr. Dre, Pharel Williams și nu numai.

Important de specificat și pentru utilizatorii de iTunes este că tot conținutul de aici va fi sincronizat cu cel din aplicația Muzică, de pe iPhone sau iPad, așa că dacă ai început să folosești deja Apple Music pe dispozitivul cu iOS 8.4, conținutul afișat pe acesta va apărea și în iTunes.

Notițele lansării acestei actualizări:

Vă prezentăm Apple Music – toate modurile în care vă bucurați de muzică, într‑un singur loc.

Apple Music include un serviciu muzical revoluționar, noul post radio live Beats 1 și o nouă modalitate atractivă prin care fanii se pot conecta cu artiștii lor preferați. Abonați‑vă pentru a reda oricare dintre milioanele de melodii din catalogul Apple Music sau păstrați‑le offline pentru redare ulterioară. Abonați‑vă acum – primele trei luni sunt gratuite. Această actualizare include:

Pentru dvs. Primiți recomandări privitoare la liste de redare și albume pe care le veți aprecia, selectate doar pentru dvs. pe baza gusturilor muzicale personale. Cu cât ascultați mai mult, cu atât sporește fidelitatea recomandărilor primite.

Noutăți. Descoperiți cea mai bună muzică nouă, aleasă cu exigență de editorii noștri muzicali. Explorați mixaje concepute special pentru activități precum exercițiile fizice sau găsiți liste de redare excelente, create manual, acoperind o mare varietate de genuri. Cu Apple Music, veți dispune întotdeauna de coloana sonoră perfectă pentru orice ocazie.

Connect. Un singur loc pentru conectarea cu artiștii dvs. preferați. Vedeți opinii, poze, muzică și clipuri video împărtășite de artiștii dvs. favoriți. Puteți comenta sau aprecia orice postează artiștii, iar aceștia vă pot răspunde direct.

Beats 1. Reglați‑vă frecvența pentru Beats 1, post radio difuzat live din orașe din întreaga lume. Bucurați‑vă de muzică, interviuri, emisiuni radio exclusive și tot ce e mai bun din actualitatea muzicală. Beats 1 — global și nonstop.

Apple Music Radio. Funcționalitatea Radio a fost complet reproiectată. Redați posturile recomandate, acolo unde experții noștri muzicali selectează manual fiecare melodie pe care o ascultați. Alternativ, porniți un post nou pe baza oricărui artist sau oricărei melodii. În plus, acum este ușor să reveniți rapid la posturile dvs. preferate cu funcționalitatea Redate recent.

Muzica dvs. Găsiți toată muzica dvs. într‑un singur loc, inclusiv cumpărăturile iTunes, muzica importată de pe CD‑uri și melodiile din Apple Music.

iTunes Store. iTunes Store este în continuare cel mai bun loc de unde puteți cumpăra muzica preferată, sub formă de melodii individuale sau albume întregi.

Disponibilitatea și funcționalitățile pot varia în funcție de țară

Actualizarea la iTunes 12.2 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.