Un oficial Apple anunță când va fi lansat iOS 9 beta 3

0
1030

Apple Music a fost lansat în cursul zilei de ieri odată cu iOS 8.4, iar ulterior a devenit disponibil și pe computere, grație actualizării 12.2 pentru iTunes. Totuși, utilizatorii care au instalat iOS 9 beta pe dispozitivele iPhone, iPad sau iPod touch au observat că este imposibil de accesat serviciul de muzică la cerere de pe terminalele lor, deoarece aplicația Muzică din niciuna dintre cele două versiuni ale iOS 9 beta lansate până acum nu a fost actualizată pentru a o face compatibilă cu Music.

În cazul în care te numeri printre utilizatorii care au instalat iOS 9 pe propriul dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch, atunci probabil că ești nerăbdător să încerci serviciul Apple de pe propriul dispozitiv și te întrebi când va putea face acest lucru. Ei bine, în curând, potrivit unui oficial Apple. Eddy Cue, șeful Apple pentru servicii Internet, a spus unui urmăritor de pe Twitter că Apple va lansa o nouă versiune de iOS 9 beta la începutul săptămânii viitoare. Vorbim, desigur, despre o versiune care va aduce aplicația Muzică, compatibilă cu Apple Music.

„Începutul săptămânii viitoare” nu este chiar cel mai precis răspuns care putea să fie dat, însă ținând cont de faptul că iOS 9 beta 2 a fost lansat marți, pe 23 iunie, este foarte posibil ca și beta 3 să fie lansat tot într-o zi de marți. Această actualizare ar respecta intervalul de timp de două săptămâni dintre actualizările beta aduse iOS.

Același oficial Apple a mai răspuns și altor întrebări cu privire la Apple Music, confirmând faptul că utilizatorii vor putea dezactiva auto-reînnoirea abonamentelor, dar și că rata de biți diferă în funcție de conexiunea la Internet.

Așadar, săptămâna viitoare va fi lansat iOS 9, iar voi veți afla de pe iTutorial.ro când va fi disponibil pentru descărcare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.