Card Wars – Adventure Time Card Game este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
678

Este din nou sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că a venit timpul să vorbim despre aplicația săptămânii. Compania Apple a actualizat azi-noapte pagina „Recomandări” de pe App Store România anunțând astfel și aplicația pe care o va oferi gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone și iPad în următoarele șapte zile.

Card Wars – Adventure Time Card Game este denumirea aplicației acestei săptămâni și, așa cum sugerează numele, vorbim despre un nou joc care, ținând cont de faptul că a fost publicat pe App Store de Cartoon Network, se adresează în special copiilor. Jocul este inspirat din desenele Adventure Time „Card Wars”, așa că cei care le urmăresc ar trebui să fie familiarizați cu creaturile și gameplay-ul său.

Jocul are în centru o luptă de cărți, utilizatorii trebuind să comande unei armate de războinici, printre care se numără Husker Knights, Cool Dog, Immortal Maize Walker și Pig, pentru ca ei să distrugă forțele adversarilor. Tu vei putea să îți ajuți erorii prin diferite vrăji, care vor declanșa atacuri puternice. În plus, Card Wars – Adventure Time Card Game îți va permite să colectezi cartele pentru a personaliza colecția de cartele pentru fiecare adversar în parte. Creaturile vor putea fi astfel îmbunătățite alături de turle și nu numai, iar tu vei putea chiar și să le comasezi pentru a deveni mai puternice în fața oponenților.

card-wars-2

Card Wars – Adventure Time Card Game este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, putând însă să fie instalat numai pe dispozitivele cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea jocului este de 279 MB.

  • Card Wars – Adventure Time Card Game pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99 €) – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este valabilă numai până vinerea viitoare (17 iulie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.