Apple urmează să lanseze noi modele de iPod săptămâna viitoare

0
628

Apple va lansa o gamă nouă de iPod touch, iPod nano și iPod shuffle în jurul datei de 14 iulie, potrivit unui site din Franța care a prezentat în trecut informații acurate cu privire la data de lansare a unor produse Apple.

Conform francezilor, iPod touch va suferi cea mai importantă schimbare, ținând cont de numele de cod pe care îl poartă „N102”. Acesta este diferit complet de cel al actualei generații (iPod touch 5), ceea ce înseamnă că vorbim despre un model nou – eventual despre generația a 6-a de iPod touch – care va include câteva schimbări, cum ar fi un procesor mai nou, pe 64 de biți și nu doar. În rest, iPod nano și iPod shuffle vor primi, probabil, actualizări minore, ținând cont că numele de cod descoperite acum – „N31A”, respectiv „N12D” – sunt asemănătoare cu cele ale actualelor modele.

Ceea ce confirmă măcar parțial o lansare de către Apple a unor modele de iPod este iTunes 12.2. Încă de la lansarea ce a avut loc la începutul lunii vă spuneam că în cadrul acestei versiuni de iTunes s-au descoperit versiuni de culoare noi pentru toate dispozitivele din gama iPod. Atât iPod nano, iPod touch, cât și iPod shuffle apăruseră în culorile roz deschis, albastru mai închis (comparativ cu cel de pe actualele versiuni) și auriu sau bej. Mai mult decât atât, dacă ne uităm cu atenție la pictograma aplicației Calendar de pe ecranul principal al iPod-ului touch vom observa că ea arată marți, 14, confirmând deci lansarea dispozitivelor la data indicată de francezi – Apple folosește, de regulă, în imaginile de prezentare a noilor produse pictograma aplicației Calendar pentru a indica data la care au fost ele lansate.

Lansarea unor modele noi de iPod este așteptată de foarte multă lume, mai ales că cele din generația actuală s-au învechit ținând cont de faptul că la hardware nu au mai fost actualizate din 2012 (excluzând introducerea versiunii de 16 GB de iPod touch). Așadar, așteptăm cu interes să vedem dacă într-adevăr noile iPod-uri vor fi lansate marțea viitoare, probabil în urma unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.