Apple a lansat o actualizare suplimentară pentru a rezolva o eroare importantă din OS X 10.11 El Capitan

0
177

După cum promitea zilele trecute, Apple a publicat la acest sfârșit de săptămână o Actualizare Suplimentară pentru OS X 10.11 El Capitan Beta cu scopul de a corecta o eroare importantă. Potrivit notițelor lansării acestei actualizări, ea corectează o eroare care putea provoca închiderea neașteptată a aplicațiilor pe 32 de biți.

Actualizarea este disponibilă în momentul de față pentru toți utilizatorii care au instalat OS X 10.11 beta 3 (o actualizare lansată miercuri), cât și pentru aceia care au instalat prima versiune beta publică a sistemului de operare. Pentru a o efectua, atât dezvoltatorii cât și utilizatorii trebuie să acceseze App Store>Actualizări și să dea clic pe butonul Actualizează din dreptul ei.

Lansarea unei astfel de actualizări nu este deloc surprinzătoare ținând cont de faptul că s-a început perioada de testare cu publicul la finele acestei săptămâni, ceea ce înseamnă că un număr foarte mare de utilizatori au acces la OS X El Capitan și se așteaptă ca totul să funcționeze aproximativ la fel de bine măcar ca și în OS X 10.10 Yosemite.

Versiunea finală a OS X 10.11 El Capitan urmează să fie lansată în toamnă, luna octombrie fiind cel mai probabil aleasă pentru publicarea actualizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.