După cum promitea zilele trecute, Apple a publicat la acest sfârșit de săptămână o Actualizare Suplimentară pentru OS X 10.11 El Capitan Beta cu scopul de a corecta o eroare importantă. Potrivit notițelor lansării acestei actualizări, ea corectează o eroare care putea provoca închiderea neașteptată a aplicațiilor pe 32 de biți.

Actualizarea este disponibilă în momentul de față pentru toți utilizatorii care au instalat OS X 10.11 beta 3 (o actualizare lansată miercuri), cât și pentru aceia care au instalat prima versiune beta publică a sistemului de operare. Pentru a o efectua, atât dezvoltatorii cât și utilizatorii trebuie să acceseze App Store>Actualizări și să dea clic pe butonul Actualizează din dreptul ei.

Lansarea unei astfel de actualizări nu este deloc surprinzătoare ținând cont de faptul că s-a început perioada de testare cu publicul la finele acestei săptămâni, ceea ce înseamnă că un număr foarte mare de utilizatori au acces la OS X El Capitan și se așteaptă ca totul să funcționeze aproximativ la fel de bine măcar ca și în OS X 10.10 Yosemite.

Versiunea finală a OS X 10.11 El Capitan urmează să fie lansată în toamnă, luna octombrie fiind cel mai probabil aleasă pentru publicarea actualizării.

- Reclamă -