Încă din cadrul conferinței de pe 8 iunie, compania Apple a anunțat că va lansa pe 30 iunie iOS 8.4 împreună cu Apple Music. Ca de obicei, americanii nu au anunțat – și probabil nici nu vor anunța – ora exactă la care va fi disponibilă actualizarea iOS și serviciul de muzică. Totuși, un fost director general al companiei Beats Music și actual director al Apple Music, Ian Rogers, a scris o scurtă postare pe blogul personal în care prezintă pe scurt experiența sa în domeniul muzical, dezvăluind în același timp și momentul lansării iOS 8.4 și a postului de radio live Beats 1.

Potrivit lui Rogers, iOS 8.4 va fi disponibil pe 30 iunie, începând cu ora 18:00, ora României. Partea interesantă este că Apple obișnuiește să lanseze actualizările iOS – importante sau nu – la ora 20:00 (ora României), însă dintr-un motiv sau altul lansarea a fost devansată.

Marți dimineața vom prezenta viitorul capitol. Vă rog să nu uitați să actualizați [n.r dispozitivele] la iOS 8.4 marți, 30 iunie, la 8am, ora Pacificului [n.r. 18:00, ora României] și să ascultați prima difuzare Beats 1 la ora 9am, ora Pacificului [n.r. 19:00, ora României].

În același timp, Rogers a afirmat că la o oră după lansarea iOS 8.4 (deci la ora 19:00, ora României), compania Apple va începe difuzarea postului de radio Beats 1, oferind utilizatorilor acces la muzică mixată în direct. Săptămâna aceasta am aflat că acest post de radio intens promovat de către Apple și condus de fostul DJ BBC Radio, Zane Lowe, va include programe găzduite de celebrități din domeniul muzicii, inclusiv Elton John, Dr. Dre și Pharell Williams.

Separat de Beats 1, care va putea fi ascultat gratuit de către toți utilizatorii care au adăugat în secțiunea iTunes și App Store un ID Apple, serviciul de muzică la cerere, Apple Music va fi, de asemenea, disponibil începând de marți, odată cu lansarea iOS 8.4. Așa cum ați aflat în premieră de la iTutorial.ro, prețul unui abonament Apple Music în România va fi de 4,99 €/lună pentru o persoană sau 7,99 €/lună, pentru familii.

Important de menționat este faptul că Apple Music, care va încărca, aidoma iTunes Match, toate melodiile tale în cloud pentru a le sincroniza între dispozitive, va avea o limită de 100.000 de piese începând cu iOS 9. Directorul Apple pentru servicii Internet, Eddy Cue, a declarat pe Twitter că Apple Music va păstra limita de 25.000 de piste sincronizate a iTunes Match, dar aceasta va fi crescută din iOS 9 la 100.000.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.