Imediat după conferința de deschidere a WWDC 2015, care ne-a adus prezentarea iOS 9, OS X 10.11 El Capitan și watchOS 2.0, compania Apple a organizat un eveniment în cadrul căruia a anunțat câștigătorii prestigioaselor Premii Apple pentru Design. În fiecare an, în cadrul WWDC, Apple înmânează Premiile pentru Design, care răsplătesc dezvoltatorii ce au creat unele dintre cele mai bune aplicații pentru iOS și Mac, indiferent de tipul acestora.

Compania Apple a creat premiile sale pentru design cu scopul de a recunoaște aplicațiile de înaltă calitate care combină designul cu tehnologia într-o manieră creativă, puternică și captivantă. Pe lângă recunoașterea și un trofeu primit, compania Apple le oferă dezvoltatorilor ce au câștigat un astfel de premiu o serie de produse care să le răsplătească munca.

Printre aplicațiile câștigătoare de anul acesta se numără aplicația calendar Fantastical 2, instrumentul de automatizare personaliă Workflow și aplicația de comerț bursier Robinhood. Printre jocurile premiate se numără Shadowmatic și Crossy Road. Toate aplicațiile premiate de Apple sunt menționate mai jos:

De asemenea, Apple a premiat și cele mai bune aplicații create de către elevi și studenți:

Citește și: 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.