Compania Apple a anunțat astăzi comasarea tuturor programelor pentru dezvoltatori și oferirea unuia singur ce oferă acces la iOS, OS X și watchOS beta.

Aceasta este o veste grozavă atât pentru dezvoltatorii de aplicații, deoarece ei vor plăti o singură taxă pentru a accesa toate cele trei programe, cât și pentru utilizatori, deoarece schiombartea ar putea aduce mai multe aplicații pentru toate cele trei platforme. Până acum, Apple oferea separat un program pentru dezvoltatorii de Mac și unul pentru dezvoltatorii de iOS, fiecare dintre acestea costând câte 100 de dolari.

[pull_quote_center]Noul Apple Developer Program combină tot ceea ce îți trebuie pentru a dezvolta, distribui și administra aplicațiile pe toate platformele Apple într-un singur program, făcând mai simplu decât oricând să oferi creativitatea ta a peste 1 miliarde de clienți din întreaga lume. Pregătește-ți aplicațiile pentru App Store pe iPhone, iPad, Mac și Apple Watch întrolându-te astăzi în Apple Developer Program.[/pull_quote_center]

Începând de acum, va costa numai 99$ să accesezi toate SDK-urile și versiunile beta ale iOS, OS X, precum și ale celei mai noi platforme software a companiei -watchOS. Compania Apple a creat inclusiv un document de asistență în care explică schimbările și îi plimbă pe dezvoltatori prin procesul de tranziționare către noul program de membri.

Toate conturile individuale și de organizații ale dezvoltatorilor au fost transferate la noul program și pot accesa instrumentele pentru iOS și OS X, fără a plăti nimic suplimentare. Cu toate acestea, datele de expirare a conturilor de membri și asistența tehnică nu s-au modificat. Pentru cei care au plătit programe de membri în ambele programe, noul cont va avea o dată de expirare exitinsă, calculată prin adunarea zilelor rămase în fiecare dintre cele două programe.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.