Apple anunta premiile pentru design 2014. Iata care sunt aplicatiile premiate

0
198

apple-design-awards

Dupa marele eveniment din cursul noptii trecute, in cadrul caruia ne-au fost prezentate noile versiuni ale sistemelor de operare pentru iPhone/iPad/iPod touch si, respectiv, Mac, compania Apple a organizat o alta conferinta importanta pentru dezvoltatorii de aplicatii. In cadrul acesteia din urma oficialii companei americane au anuntat si premiat castigatorii prestigioasei distinctii Apple Design Award. O gama variata de aplicatii – de la utilitare si pana la jocuri create atat pentru platforma iOS, cat si pentru platforma OS X. In total au fost acordate 12 premii, dintre care doua sunt premii speciale acordate celor mai bune aplicatii create de studenti.

Prin premiile pentru design Apple doreste sa recunoasca cele mai bune aplicatii care combina designul si tehnologia in moduri creative, captivante si puternice. Dezvoltatorii premiati de Apple nu primesc doar un trofeu special si o promovare gratuita in cadrul App Store, ci si un produs din gama Mac, Apple oferind o unitate din aproape fiecare model de Mac, inclusiv un Mac Pro, unuia dintre dezvoltatori.

Aplicatiile care au castigat anul acesta premiul pentru design sunt (linkuri directe catre App Store / nu toate aplicatiile sunt disponibile si pe App Store Romania)):

iOS
– Threes
– Leo’s Fortune
– Blek
– Yahoo! News Digest
– Device 6
– Storehouse: Visual Storytelling
– Sky Guide
– Monument Valley

Mac
– Day One
– Cinemagraph Pro

Castigatorii la categoria Studenti
– PanoPerfect
– Addimal Adventure

Apple Design Awards sunt oferite anual dezvoltatorilor de aplicatii in cadrul WWDC, iar aplicatiile premiate de anul trecut le puteti gasi in acest articol.

- Reclamă -