Inbox by Gmail a fost actualizată și poate fi accesată de orice utilizator de iPhone sau iPad

0
219

Inbox by Gmail este o aplicație lansată de către Google pe App Store în luna octombrie a anului trecut, care vine să îmbunătățească semnificativ experiența în timpul folosirii căsuțelor de poștă electronică. Dacă până acum aplicația care a rezultat din mariajul dintre Gmail și Google Now era disponibilă numai pe bază de invitație, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, ea poate fi utilizată de către orice utilizator de iPhone și iPad, de îndată ce o instalează pe dispozitivul propriu. Acesta este un semn că procesul de dezvoltare al aplicației s-a finalizat odată cu lansarea de săpămâna aceasta a versiunii 1.3, deci că Inbox by Gmail este capabilă să susțină un număr oricât de mare de utilizatori.

Cea mai recentă versiune a aplicației introduce o mulțime de noutăți importante pentru utilizatori, iar una dintre cele mai promovate de către Google (chiar și în cazul evenimentului Google I/O) este caracteristica Pachete călătorii. Aceasta vine să adune într-un singur loc toate e-mailurile care au legătură cu o călătorie, cum ar fi ora zborurilor și numerele de rezervare de la hotel, astfel încât să ofere utilizatorilor acces instantaneu la ele în momentul în care au nevoie. Într-unul dintre exemplele Google se arată un pachet de călătorie către Londra, care afișează informații cu privire la zborul către Londra, închirierea mașinii de la aeroport și rezervarea unei camere de hotel.

Trecând mai departe, aplicatia Inbox by Gmail oferă utilizatorilor în versiunea 1.3 îmbunătățiri în privința diferitor funcționalități de bază. Astfel, mulți ar putea să găsească foarte utilă caracteristica Infirmați trimiterea, care va permite anularea expedierii unui e-mail în cazul în care ai descoperit o greșeală de scriere, ai selectat persoana greșită către care să îl trimiți sau te-ai răzgândit pe ultimul moment. De asemenea, au fost introduse configurări care permit efectuarea unei glisări pentru eliminarea unui e-mail și configurarea unor semnături. Utilizatorii care folosesc Google Keep vor observa după instalarea acestei versiuni a aplicației că toate mementourile lor vor apărea în Inbox, iar cei care folosesc servicii precum HotelTonight sau Eat24 vor putea vedea toate rezervările și comenzile de mâncare direct în Inbox. La final, nu trebuie să uităm că cea mai recentă versiune a aplicației Inbox by Gmail include corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.3.0 a aplicației Inbox by Gmail va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul Actualizați din dreptul aplicației. Dacă nu ați descărcat încă această aplicație, dar vreți să o testați, urmați linkul de mai jos pentru a o descărca acum:

  • Inbox by Gmail pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.