Cum să vizualizezi toate fotografiile din Colecții și Ani în aplicația Poze pe iPhone și iPad – Tutorial

0
1779

În cazul în care preferi să îți vizualizezi fotografiile și clipurile video în fila Poze din aplicația cu același nume de pe iPhone sau iPad, atunci probabil că deja ai observat un aspect interesant. Vizualizările Colecții și Ani din această filă nu afișează, în mod implicit, toate fotografiile și clipurile tale. Compania Apple a ales să includă o prezentare compactă a pozelor și clipurilor video în vizualizările Colecții și Ani, astfel încât tu să poți naviga mai rapid printre ele.

Activarea implicită a prezentării compacte a imaginilor nu este o idee chiar atât de bună pentru utilizatorii care au în aplicația Poze fotografii și care obișnuiesc să își vizualizeze destul de des bibliotecile foto sau să caute fotografii mai vechi pentru a le partaja, de exemplu. Desigur, există o funcționalitate de căutare inteligentă în interiorul acestei aplicații, însă ea ar putea să nu fie la fel de utilă ca și o prezentare a tuturor pozelor în cele două vizualizări, mai ales în situațiile în care nu îți amintești unde au fost făcute pozele respective (sau ele nu au fost geo-etichetate) ori data când le-ai capturat. De aceea, s-ar putea să îți dorești să vezi toate pozele și nu doar o selecție aleatorie în cele două vizualizări – Colecții și Ani – din fila Poze.

Din fericire, compania Apple a inclus și opțiunea de a dezactiva prezentarea compactă a imaginilor, așa că dacă nu mai vrei să vezi acea selecție aleatorie de fotografii și să apară fiecare în parte, chiar și la accesarea celor două vizualizări, atunci vei putea să faci acest lucru urmând pașii de mai jos.

Cum să vizualizezi toate fotografiile în Colecții și Ani din aplicația Poze pe iPhone și iPad

De ce ai nevoie?

  • Un dispozitiv iPhone 4 (sau mai recent), iPad 2 (sau mai recent), iPad mini (sau mai recent) ori iPod touch generația a 5-a cu iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare instalată

Dezactivare prezentare compactă poze

  1. Deschide aplicația Configurări de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPad;home screen ecran principal itutorial
  2. Atinge Poze și Cameră;IMG_3550
  3. Comută la poziția dezactivat / O (gri) butonul din dreptul opțiunii Prezentare compactă poze.IMG_3548

Acum accesează aplicația Poze, atinge fila Poze, apoi mergi la una dintre vizualizările Colecții sau Ani (utilizând butonul din partea stângă sus a ecranului). Vei observa acolo că apar toate fotografiile tale și, implicit, aceste vizualizări sunt mult mai extinse.

Nu îți place așa? Nu-i nicio problemă! Urmează pașii de mai sus pentru a activa din nou prezentarea compactă a pozelor.

 

Dacă aveți întrebări, neclarități sau doriți să propuneți un tutorial, lăsați un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.