Twitter 6.25.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
506

Twitter a publicat pe App Store o nouă actualizare pentru aplicația adresată dispozitivelor iPhone și iPad. Spre deosebire de ultimele câteva actualizări care erau concentrate doar pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor, cea mai recentă actualizare adusă aplicației introduce câteva noutăți importante.

twitterÎn primul rând, versiunea 6.25.1 a aplicației Twitter reintroduce opțiunea de partajare din meniul implicit de Partajare din iOS 8.3. Vă spuneam săptămânile trecute, imediat după lansarea iOS 8.3 beta 4, că această actualizare, deși aparent minoră, elimină opțiunea de distribuirea conținutului găsit pe web sau în alte aplicații prin Twitter. Deși pe atunci existau mai multe ipoteze, inclusiv cea că opțiunea ar păutea fi îmbunătățită, iată că totul a fost o eroare, ce nu îi va afecta pe utilizatorii care vor face actualizarea la versiunea finală a iOS 8.

Mai important decât atât, cea mai recentă versiune a Twitter introduce o schimbare în funcționalitatea „citează tweetul” oferită de acest serviciu. Schimbarea ce va fi inițial disponibilă doar pentru iPhone și web va face ca tweetul pe care vrei să îl comentezi să fie atașat și nu citat ca și text. În cazul în care folosești rețeaua de microblogging probabil că știai că modalitatea veche de citare a tweeturilor redistribuite nu era tocmai grozavă din cauza faptului că nu îți oferea prea multe caractere pentru a vorbi despre acel Tweet, numărul de caractere rămase fiind direct influențat de numărul de caractere avute de Tweetul citat. Această problemă a fost înlăturată acum, când noua funcționalitate permite utilizatorilor să comenteze în 116 caractere orice Tweet, indiferent câte caractere ar avea.twitter

Dacă folosești un iPhone sau Twitter.com, atunci ar trebui deja să te bucuri de această funcționalitate, însă nu și dacă folosești clienți Twitter de la terți ori aplicațiile Twitter pentru iPad, Twitter pentru Android sau Twitter pentru Mac, unde Tweeturile redistribuite cu noua funcționalitate de citare vor apărea ca și comentariu cu un link atașat către Tweetul inițial. Desigur, pe viitor vor fi actualizate aceste aplicații Twitter pentru a include compatibilitate cu noua funcționalitate.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.25.1 a aplicației Twitter tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul Twitter. Dacă nu aveți aplicația descărcată, o puteți descărca acum de pe App Store urmând linkul direct de mai jos:

- Reclamă -