Iată cum decurge procesul de testare a diferitor modele de Apple Watch în magazinele Apple (Video)

0
365

Apple a dat startul sesiunii de precomenzi pentru Apple Watch în cursul zilei de vineri și tot începând de atunci, cei care nu au fost convinși de materialele de prezentare ale companiei sau care doresc să îl testeze înainte de a cheltui câteva sute de dolari/euro pe el, pot să îl vadă și chiar încerce în magazinele companiei americane. Așa cum era de așteptat, numeroase persoane care au vizitat magazinele, de la simpli fani, la jurnaliști, vloggeri sau bloggeri, au filmat procesul de testare a ceasului, prezentând în același timp și experiența pe care au avut-o și, după caz, primele impresii pe care i le-au lăsat ceasurile încercate.

O mică parte dintre clipurile video publicate deja pe YouTube au fost atașate și acestui articol, iar ele merită urmărite pentru a vă face o impresie mai bună despre ceas în cazul în care materialele Apple sau primele recenzii nu v-au ajutat și nu puteți vizita prea curând un Apple Store. Aceste clipuri s-ar putea să vă convingă și să vă ajute să găsiți modelul de Apple Watch pe care să îl și precomandați direct din România.

Majoritatea celor care au încercat ceasul au avut la dispoziție modelele din aluminiu sau oțel inoxidabil și, așa cum se poate vedea în mai multe dintre clipuri, angajații companiei le-au permis să încerce mai multe versiuni în același timp (și chiar să încerce în același timp atât un Apple Watch Sport, cât și un Apple Watch). De asemenea, angajații i-au ajutat pe fiecare să-și pună ceasurile pe mâini, le-au prezentat procesul simplu de schimbare a brățărilor și le-au făcut un tur al celor mai importante funcționalități.

Unul dintre cele mai interesante clipuri video publicate este cel de mai jos, care ne prezintă procesul de încercare al Apple Watch-ului de lux – modelul Edition, cu carcasă din aur de 18 carate. Așa cum se poate vedea, procesul de testare a acestui ceas este destul de diferit de celelalte, clientul fiind dus într-o încăpere separată din Apple Store, unde îi sunt prezentate, la cerere, mai multe versiuni, cutia specială și nu numai. Aici angajatul companiei din Cupertino încearcă, evident, să îl convingă pe client să cumpere unul dintre ceasurile cu prețuri de cel puțin 10.000$/11.000€, însă nu este nicio problemă dacă acesta pleacă pe ușă afară fără a comanda ceva.

Cei de la The Verge au trimis câțiva jurnaliști în magazinele construite special pentru Apple Watch în interiorul unor magazine de lux din Paris, Tokyo și Londra. Aceștia au avut ocazia de a testa, de asemenea, diferitele modele de Apple Watch, sesizând astfel o experiență diferită de cea din Apple Store-uri dată mai ales de magazinele de lux în care sunt amenajate.

Clienții pot încerca Apple Watch doar pe bază de programare făcută în prealabil în cel mai apropriat Apple Store. Fără o programare, ei vor putea să privească toate versiunile de Apple Watch și să se joace cu câteva dintre ele (fără a le pune pe mână).

- Reclamă -