Magazinele Apple sunt închise. Iată ce trebuie să știi despre sesiunea de precomenzi pentru Apple Watch

  0
  902

  apple watch

  Actualizare 10:01: Apple Watch poate fi precomandat acum din magazinele Apple din toate cele 9 țări care fac parte din valul 1 de lansare. Accesează acum Apple Store Franța, Apple Store Germania, Apple Store Marea Britanie sau Apple Store SUA pentru a plasa precomanda.

  Numai câteva ore ne mai despart de momentul în care sesiunea de precomenzi pentru Apple Watch va începe în câteva țări, ceea ce înseamnă că Apple a închis magazinele sale online pentru a pregăti startul acesteia. După cum probabil că știați deja, noul Apple Watch va putea fi precomandat vineri, începând cu ora Pacificului 0:01 (în Statele Unite ale Americii). Tot în același moment vor începe precomenzile și în celelalte țări, așa că momentul din zi în care clienții vor putea precomanda va diferi în funcție de fusul orar.

  apple store

  Pentru Europa, spre exemplu, Apple Watch va putea fi precomandat începând cu ora locală 8:01, iar în Germania și Franța începând cu orele locale 9:01, acestea fiind și singurele țări din Europa unde se poate precomanda ceasul și unde va fi disponibil începând cu data lansării. Dacă s-ar lansa și în România, atunci sesiunea de precomenzi pentru ceas va începe la ora 10:01.

  Alături de SUA și cele trei țări din Europa, Apple Watch va mai fi disponibil la precomandă și în Canada, Australia, Hong Kong, China și Japonia.

  Din moment ce la noi în țară nu este disponibil la precomandă, ceea ce trebuie să știți totuși este că puteți comanda acum un Apple Watch în cazul în care aveți pe cineva într-una dintre țările din care plasați precomanda. Apple va livra ceasurile doar în interiorul granițelor țărilor din care se plasează o comandă, așa că este obligatoriu să ai o adresă de domiciliu a cuiva care stă acolo și care îți va putea trimite apoi ceasul în România. De asemenea, mai trebuie să știi că toate precomenzile Apple vor fi acceptate astăzi și în zilele următoare doar online pe store.apple.com și în aplicația Apple Store pentru iPhone și iPad.

  Un alt lucru important de care cei ce doresc și pot să precomande acum un Apple Watch trebuie să țină neapărat cont sunt stocurile. Așa cum a anunțat chiar și Apple, stocurile de ceasuri la lansare ar putea să nu fie suficiente având în vedere interesul foarte mare pe care îl au clienții față de acest produs. De asemenea, la începutul acestei săptămâni se descoperiseră estimările de livrare pentru Apple Watch, acestea arătând că doar Apple Watch Sport și unele modele de Apple Watch vor fi livrate între 24.04 și 8.05, în timp ce celelalte vor fi livrate după 4-6 săptămâni.

  Prețurile Apple Watch vor porni de la 399 € pentru modelul de aluminiu, 599 € pentru modelul din oțel inoxidabil și 11.000 € pentru modelul din aur de 18 carate. Desigur, prețurile pot varia foarte mult în funcție de brățara aleasă împreună cu Apple Watch, un Apple Watch din oțel putând astfel să depășească binișor suma de 1.000€.

  Tot odată ce va deschide magazinul, compania Apple va pune în vânzare și brățările pentru ceas, precum și noul MacBook cu ecran Retina de 12 inchi. În cazul MacBook-ului vorbim chiar despre lansare, așa că el ar trebui să fie disponibil în stocul magazinelor cu livrare imediată.

  Notă: Vom actualiza acest articol de îndată ce Apple Online Store va fi deschis și va permite precomandarea Apple Watch.

  - Reclamă -