Beats lansează o colecție de Solo2 în culorile iPhone, iPad și MacBook

0
787

beatssolo2wireless-800x400

Compania deținută de către Apple, Beats by Dr. Dre, a anunțat la acest sfârșit de săptămână lansarea unei noi colecții de căști Beats Solo2 Wireless la care speciale sunt culorile alese. Disponibile pe argintiu, auriu și gri stelar, cele trei versiuni de Beats Solo2 disponibile în această colecție se vor potrivi mai bine cu dispozitivele iPhone, iPad și cu noul MacBook cu ecran Retina de 12 inchi.

În afara culorilor speciale, noile perechi de căști de tip „peste urechi” lansate de către Beats sunt identice cu toate celelalte din gama Beats Solo2 Wireless, pe care compania americană le-a lansat anul trecut în luna noiembrie. Beats Solo2 Wireless sunt, de fapt, și primele căști pe care cei de la Beats by Dr. Dre le-au lansat sub conducerea companiei Apple, și vorbim despre un model diferit de Solo2 numai prin faptul că funcționează prin Bluetooth, deci fără fir.

Culorile aurii și argintii de pe noile modele de Beats Solo2 Wireless sunt disponibile în combinație cu culoarea albă, în timp ce culoarea gri stelar este combinată cu negru. Cu alte cuvinte, aceste căști sunt disponibile în aceleași combinații de culori pe care le-a introdus Jony Ive și echipa sa în gama iPhone, iPad și MacBook.

Prețul acestei noi colecții de Beats Solo2 Wireless este același cu cel al modelelor simple, 299,9 $, fiind cu 100 $ mai scumpe decât Beats Solo2 cu fir.

Combinațiile de culori preluate de la cele mai recente dispozitive iOS și chiar MacBook-uri ar putea să fie aplicate pe viitor de către Beats și la alte modele de căști. Cu toate acestea, lumea așteaptă primele căști proiectate de la 0 sub conducerea companiei Apple, însă deocamdată nu se știe când acest lucru se va întâmpla.

- Reclamă -