Beats a lansat prima pereche de căști sub conducerea companiei Apple

0
114

Nu mai este pentru nimeni o surpriză faptul că Apple a cumpărat pentru o sumă record  producătorul de căști Beats Electronics, dar și pe creatorul celebrului serviciu de streaming audio – Beats Music. A trecut deja aproape jumătate de an de când tranzacția a fost finalizată și o bună parte dintre angajații Beats au trecut la Apple, iar rodul muncii lor a ieșit la suprafață.

După apariția într-un document trimis de Apple spre aprobare la o instituție din SUA, astazi Beats Electronics a anunțat lansarea noilor căști over-ear Beats Solo2 Wireless. Aceste căști reprezintă primul produs pe care Beats îl lansează sub comanda Apple și reprezintă prima versiune wireless a căștilor din gama Beats Solo.

Noile căști pentru urechi Beats Solo2 Wireless își propun să ofere utilizatorilor aceeași calitate audio și efecte sonore precum versiunea cu fir (pe care, apropo, Beats a lansat-o la exact o zi după ce a fost făcut oficial anunțul că Apple cumpără producătorul de căști). Practic, singura noutate importantă pe care o aduc aceste căști față de precedentele este conectivitatea Bluetooth. Mulțumită acestei funcționalități, căștile vor putea fi folosite la o distanță de până la 9 metri de iPhone-ul la care sunt conectate și vor permite efectuarea de apeluri telefonice, sărirea peste anumite melodii sau modificarea volumului utilizând unul dintre butoanele speciale plasate pe capacul drept.

Beats Solo2 au incorporată o baterie reîncărcabilă ce promite să ofere o durata de redare wireless de până la 12 ore. Partea bună este că dacă aceste căști s-au descărcat, utilizatorul le va putea conecta prin cablu la dispozitivul electronic de redare pentru a asculta muzica dorită.

Prețul căștilor Beats Solo2 este de 299,95$, ele urmând a fi disponibile pentru început doar la magazinele Apple din câteva țări. Culorile în care sunt disponibile noile căști sunt: albastru, roșu, alb și negru, însă probabil că anumite versiuni speciale vor ajunge mai devreme sau mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.