Google va lansa abonamente pentru eliminarea reclamelor de pe YouTube și nu numai

0
378

În cursul zilei de astăzi compania Google a anunțat lansarea unui serviciu de streaming pe bază de abonament numit YouTube Music Key., confirmând astfel zvonurile care circulă pe Internet de câteva saptămâni. Noul serviciu al YouTube va fi disponibil momentan doar într-o versiune beta și va elimina reclamele deranjante de pe YouTube, precum va oferi și posibilitatea de a reda în fundal muzica (deci de a părăsi aplicația fără ca redarea audio să înceteze) și de a asculta/vizualiza în modul offline melodiile salvate.

Alături de noutățile oferite pentru YouTube exclusiv, acest serviciu pe bază de abonament lansat de catre YouTube oferă acces si la Google Play Music. Cu alte cuvinte, noul abonament îl va înlocui pe cel existent deja, Google Play All Access, oferind utilizatorilor acces la peste 30 de milioane de melodii și posibilitatea de a urmări clipurile video direct din aplicație.

Trebuie specificat faptul că serviciul de streaming pe bază de abonament lansat acum de Google elimină reclamele, dar doar din unele dintre clipurile video populare. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați ca acest serviciu de streaming să elimine reclamele deranjante din fiecare dintre clipurile video disponibile pe YouTube.

youtube musicÎn ceea ce privește abonamentul noului serviciu YouTube Music Key, el costă 9,99 $ pe lună, dar utilizatorii care îl vor testa în versiunea beta vor plăti mai putin cu 2 $ pe lună (tot ei vor primi și șase luni de abonare gratuită). Serviciul nu va fi disponibil, cel puțin în versiunea beta, pentru utilizatorii din România.

Ca parte a lansării YouTube Music Key, aplicația YouTube pentru iPhone și iPad, precum și site-ul web, au primit actualizări ce oferă utilizatorilor acces la o secțiune intitulată Muzică, care va recomanda liste de redare și melodii aflate în trend. Tot în această secțiune, ce poate fi deja accesată de toată lumea, utilizatorii vor putea accesa albumele întregi și paginile artiștilor.

Mai multe detalii despre noul serviciu YouTube Key Music ar trebui să fie disponibile în această pagină web.

- Reclamă -