Apple Watch Sport nu vine cu două brățări, ci cu una singură compusă din trei bucăți

0
375

După conferința de prezentare a Apple Watch din luna martie a acestui an, compania Apple anunța prin intermediul magazinului său online că modelul cel mai accesibil, Sport, va veni cu două brățări incluse în cutie. Bucuria celor care intenționau încă de pe atunci să își cumpere un ceas din această colecție a fost imediat diminuată de anunțul că brățările sunt de aceeași culoare și de dimensiuni diferite, astfel încât să se potrivească nu doar pe mâinile S/M, cât și pe cele M/L.

Realitatea este însă o cu totul alta. Anunțul Apple a fost unul cu dus și întors întrucât în cutia Apple Watch Sport nu se va găsi de fapt decât o singură brățară în culoarea pe care clientul a ales-o când a cumpărat ceasul, scrie TechCrunch. Această brățară în schimb este compusă din trei piese din care utilizatorii vor folosi doar două, în condițiile în care una dintre bucăți este mai scurtă și permite crearea unei brățări S/M, iar cealaltă este mai lungă și permite crearea unei brățări M/L. Cu alte cuvinte, da, Apple Watch Sport vine în cutie cu două brățări de mărimi diferite, dar pe care nu le vei putea folosi niciodată simultan în condițiile în care pentru ele sunt oferite trei piese și nu patru câte ar fi fost necesare pentru a avea două brățări în același timp.

bandswappper

Acest lucru devine mult mai interesant dacă aflăm că pe Internet au început să apară site-uri web care au fost create pentru a le permite utilizatorilor să schimbe brățara extra cu una într-o altă culoare și care li s-ar potrivi pe mână. Un astfel de exemplu este BandSwapper, companie care probabil acum ar trebui să se reprofileze sau care va încerca probabil să atragă ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și schimba jumătatea de brățară cu una care este pe mărimea mâinii lor.

- Reclamă -