Ziua de 9 martie a fost cea în care Apple a dezvăluit în sfârșit prețurile fiecăreia dintre cele trei colecții de Apple Watch și probabil că nu foarte mulți dintre voi sunteți încântați de ele. Apple Watch nu este nici pe departe un ceas ieftin, având în vedere faptul că prețul său începe de la 349$ și ajunge la 17.000$.

screen-shot-2015-03-09-at-19-23-271Cu toate acestea, Apple nu a fost chiar atât de zgârcită atunci când a venit vorba despre curelele pentru ceas. Cel puțin în cazul celui mai ieftin model. Magazinul Apple Online listează în momentul de față Apple Watch-ul Sport ca venind într-o cutie împreună nu cu una, ci cu două curele. Asta înseamnă că spre deosebire de modelele din oțel inoxidabil și aur, modelul din aluminiu, care va avea un preț de pornire de 349 $, pentru varianta de 38mm sau 399 $, pentru varianta de 42 mm, va oferi consumatorilor o brățară suplimentară gratuit.

Deși pare ciudat, în condițiile în care Apple nu este prea darnică și nu face astfel de oferte, oferirea unei brățări suplimentare nu este cine știe ce afacere pentru cei mai mulți dintre utilizatori, în condițiile în care vorbim despre brățările/curelele din cauciuc, care sunt listate în magazin la prețul de 49$.

Cu toate acestea, nu putem ignora un aspect important al celor două brățări. Ele nu au aceleași dimensiuni. Astfel, în cutie utilizatorii vor găsi o brățară potrivită pentru mâinile mici și medii (deci care au o mărime cuprinsă între 135 mm și 180 mm) și o brățară potrivită mai degrabă pentru mâinile medii și mari (care au o mărime cuprinsă între 165mm și 180mm). Deși vor fi destui cei care vor putea purta ambele brățări, mulți vor fi și aceia care nu o vor purta decât pe cea mică sau doar pe cea mare.

Apple Watch Sport va fi pus în vânzare pe 24 aprilie, odată cu celelalte două colecții de ceas.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.